Wysłany: 2012-01-13, 13:19 Uniwersytet Trzeciego Wieku
Witajcie piszę ponieważ mam pytanie Może są w śród was osoby które zapisały się na uniwersytet trzeciego wieku????Szczerze mówiąc mam mały problem
Moja mama ma 65 lat jest zdrową osobą która nudzi się w domu....choć ona nie przyznaje się do tego Cały dzień spędza na oglądaniu telewizora....no i ja wpadłam na fajny pomysł aby zapisać ją na wykłady dla seniorów właśnie w takim uniwersytecie.I tu mam pytanie mama właściwie nie ma żadnych zainteresowań w takim wypadku gdzie by ją zapisać na jakie zajęcia żeby od razu nie zniechęcić jej...chcę aby trochę poznała nowych ludzi i miło spędziła czas.Może macie pomysł...albo doświadczenie w tym
[ Dodano: 2012-01-17, 12:06 ]
Hej szkoda że nie ma nikogo kto uczęszcza na zajęcia Uniwersytetu Trzeciego wieku..może ktoś z waszych rodziców a może jest tu wykładowca który może poradzić gdzie zapisać mamę???? Na razie przechodzę z nią batalie aby się wybrać i rozeznać się jakie ciekawe są kierunki...mieszkam w Poznaniu