|
Dylematy - kiedyś, a dziś?! |
| Autor |
Wiadomość |
battlecruiser

|
Wysłany: 2011-03-09, 10:02 Dylematy - kiedyś, a dziś?!
|
|
|
Cześć Wam,
zalogowałem się bo ostatnio rozmyślam na temat naszych życiowych dylematów. Przypadkowo w necie wyszukałem graficzkę w formie komiksu (zobaczcie ją pod tym adresem) i tak widząc ją zacząłem rozmyślać o tym jak bardzo trafna jest.
No bo patrzcie, jesteśmy mali i zastanawiamy się nad tym jakiego by tu loda kupić w sklepie, jakie buty na rzepę wybłagać od rodziców, albo w jakich godzinach wyjść na dwór pobiegać (a przynajmniej za moich czasów tak było!!!), a teraz? Podatki, zakupy rodzinne, praca i inne obowiązki.
Stąd moje pytanie do Was: jakie dylematy mieliście kiedyś, jakie macie teraz? Prosiłbym o takie podsumowanie, być może po części trochę zabawne, nie mówię tu o seryjnie poważnych sprawach (chorobach, wpadkach, itd.) Nie musimy mówić też o hazardzie, to tylko taki przykładowy obrazeczek wygrzebany z googli :-)
Zapraszam do dyskusji! |
|
|
|
 |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 564 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2011-03-15, 10:19
|
|
|
battlecruiser, ciekawy temat, ciekawy nie powiem
Co do zmiany naszych "dylematów" - po prostu stajemy się coraz starsi i mamy inne priorytety. Teraz wybór hmm smaku lizaka jest dla nas prosty (nie ma tego to wezmę inny). Stajemy przed zakupem mieszkania, samochodu i innymi poważniejszymi inwestycjami gdzie wiele spraw trzeba przemyśleć, aby później tego nie żałować. |
|
|
|
 |
|
|
Forum
Mapa forum dyskusyjne
Ściągi
|