No to zaczynamy.. To jest ta wersja lepsza w ktorej bedziemy dobrym czlowiekiem..
Na początku gry jestes malym chlopcem miszkajacym w malej wiosce...
twoim zadaniem jest spelniac uczynki... to bardzo latwe misje.. i zawsze po dobrum uczynku idz natycgmiast do ojca ktory w zamian da Ci pieniądze pieniądze beda Ci potrzebne na prezent urodzinowy dla siostry.. Wczasie gdy spotykasz sie z siostrą podarowac prezent siostrze na wioske napadają bandyci.. przy ztciu zostajesz tylko ty.. a to wlasnie Ciebie szukali... bo ponoc masz jakąs moc czy twoj ojciec walczyl z kims tam.. nie pamietam teraz... Nagle nie wiadomo z kąd pojawia sie jakis Gosciu co zabiera Cie go "Gildii Bohaterow" tam otrzymujesz zadania do wykonania bodajze jak dobrze pamietam to pierwszym zadaniem bylo zabic jakies zuki czy cos .Po pewnym czasie mozesz nadal byc dzieckiem lub od razu stac sie gdzie 16 letnim chlopakiem... zaczynasz walczyc trenujesz z tą dziewczyną nie wiem jak ma na imie... Jedną z początkowych misji jest zabicie nie wiem jak to nazwac tak jakby przczoly tylko bardzo wielkie a dalsza czesc gry to dzieje sie normalnie zdobywasz bronie walczysz jestes dziadkiem na końcu itp.. przeszedlem calą tą gre wg mnie jest bardzo latwa nawet na poziomie srednim... aaa i zapomnialem dodac ze podczas gry mozna robic nie przyzwoite rzeczy... np Bekac, Puszczac bąki.. itp... Ale sie napisalem.. dobra koniec mam nadzieje ze docenicie moj wysilek.. I przepraszam za błedy pisalem to na szybko