Kick Ass | ForumDyskusyjne.net - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ass, kick

Kick Ass
Autor Wiadomość
xsite 

Wysłany: 2010-04-08, 08:54   Kick Ass

Slyszeliscie o wchodzacym niedlugo do kin nowym filmie kick ass?? niestety nie wiem kiedy premiera ale chyba jakos w polowie kwietnia.Film na podstawie komiksu, widzialem zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=290rOwXrgYE W recenzjach
czytałem o porównaniu Kick-Assa do Kill Billa. Przyznam, że poprzeczka jest wysoka. Ciekawe czy się obroni. W każdym razie nie mogę się doczekać premiery!

Eddy 
He

Wysłany: 2010-04-08, 12:43   

Heh widzę, że postawili na efektowność :D no, ale zobaczymy z czym to się je :P

analena

Wysłany: 2010-04-14, 09:17   

Czytalem wlasnie recenzje o kick assie, recenzja na Stopklatce jest bardzo dobra:
http://www.stopklatka.pl/...ie.asp?wi=64565 wiec chyba warto go zobaczyc... a sam film można zobaczyć przed premierą już 14 i 15 kwietnia. Juz od dzis:D

xsite 

Wysłany: 2010-04-16, 12:59   

to jest dobry film ! widzialem wczoraj przed premiere. Kto chce sie posmiac smialo moze isc i dobrze sie bawic, reakcja sali w niektorych momentach byla jednoznaczna, z checia obejrze ten film jeszcze raz. Nie zawiodlem sie tez co do gry Cage'a. Calkiem fajne efekty w filmie przesiakniete pozytywnym humorem

analena

Wysłany: 2010-04-20, 16:19   

dla mnie to byl priorytet kinowy, premiera byla w piatek,ntomiast ja obejrzalem kick assa wczoraj! a ze lubie kino oparte na komiksach z wielka radoscia go obejrzalem i sie nie zawiodlem ani troche, swietny film!

Lanni 

Wysłany: 2011-01-21, 22:31   

Dobra, ktoś z Was pokusił się jeszcze by obejrzeć ten dziwny film? Eddy oglądałeś? Widziałam, że Nka udostępniła ten film na swoim VOD ale teraz pytanie czy warto? Czy może poczekać aż będzie w tv?

Eddy 
He

Wysłany: 2011-01-24, 21:08   

Jeszcze nie - właściwie już nie pamiętam kiedy jakiś film oglądałem - nie mogę znaleźć czasu. :niepewny:

Lanni 

Wysłany: 2011-01-28, 16:08   

A ja obejrzałam jednak, Kick Ass. Pewnie za jakieś dwa miechy pojawi się na nFilm ale nie chciało mi się czekać. Film jest momentami zabawny, jak oglądasz to tak z przymróżeniem oka. Podobał mi się Cage w tym filmie. Ogólnie efekty fajne. Takie kino na wieczór.

Odpowiedz do tematu