|
Legalizacja marihuany |
| Autor |
Wiadomość |
niems

|
Wysłany: 2009-07-25, 20:10
|
|
|
Zdecydowane NIE.
Alkohol stosowany z umiarem i osoby pełnoletnie to inna sprawa.
Słyszałeś o negatywnym oddziaływaniu tego świństwa? Jak nie to poczytaj. |
|
|
|
 |
paradox

|
Wysłany: 2010-02-20, 11:46
|
|
|
Ja proszę ja was palę od 5 lat i nie raz miałem okazję spróbować czegoś mocniejszego,
W moim organizmie oprócz THC znależć można jedynie śladowe ilości LSD(grzybki)
Alkoholu nie piję już od trzech lat, czasami tylko piwko albo dwa. Nie palę papierosów i czuję się świetnie! Nieprawdopodobne, co nie mohery? Pali marihuane i nic mu nie jest ! Mam dosyć pierdolenia że alkohol jest ok i że nawet w czymś tam pomaga, mój stary wypija dwie flaszki dziennie jak twierdzi "na poprawę krążenia" i dla mnie już jest praktycznie martwy.
Powiedzcie mi proszę najmądżejsi ludzie świata czy jakiś człowiek, kiedykolwiek pod wpływem TYLKO marihuany przyszedł do domu, bił żonę, maltretował dzieci albo rzucał garami?
Dam się ku**a wykastrować jak ktoś mi powie o takim przypadku... |
_________________ rastafari |
|
|
|
 |
miekki
ZUO !!!

Wiek: 17 Dołączył: 10 Lut 2010 Posty: 42 Skąd: mam wiedzieć ?
|
Wysłany: 2010-02-20, 12:07
|
|
|
jak już tak odkopałeś, to i ja swoje napisze
Według mnie legalizacja bardziej zaszkodzi niż pomoże (choć pomogłaby tylko osoba zażywającym).
Bo gdyby została zalegalizowana to młodzież zaczęłaby palić na potęgę, co by im na zdrowie nie wyszło.
Oczywiście pewne jest to, że małoletni by jej oficjalnie nie mogli kupić, ale człowiek żeby zarobić sprzeda wszystko każdemu.
Wiec moim skromnym zdaniem, jeżeli ktoś chce legalnie palić to powinien się przeprowadzić do Amsterdamu, bo tam jest to legalne i według mnie powinno być legalne tylko tam.
Ps. Wiem ze ten tekst to stylistyczne dno ale pisałem to od serca |
_________________ Nie jestem normalny i zawsze będę dziwny, ale Gość też |
|
|
|
 |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 564 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-02-20, 13:03
|
|
|
Wiecie, że teraz w holandii wcale nie jest tak, że każdy pali ? Po prostu to jest przyzwyczajenie, że to normalna rzecz do kupienia i tyle. U nas to owoc zakazany, więc każdego jara. Dodam, że państwo miałoby jeszcze na tym zysk no, ale nie słyszelibyśmy nowinkach policji bo teraz co chwila organizują akcję i zatrzymują nastolatka z pół grama marihuany itp. żałosne po prostu jakby nie było większych problemów. |
|
|
|
 |
paradox

|
Wysłany: 2010-02-20, 20:16
|
|
|
Dobrze Eddy mówisz, pewnie że na początku byłby to szał jak cholera, ale z czasem zaczęło by to ludziom zwisać i pozostałaby tylko pewna grupa palących. I nie byłoby czegoś takiego że sprzedawcy i tak sprzedawali by to dzieciakom bo chcieliby zarobić. Byłoby z pewnością tak duża grupa zainteresowanych (pełnoletnich) że nie byłoby potrzeby "dorabiania" na dzieciakach.
Jednak sprawa legalizacji stoi pod bardzo dużym znakiem zapytania ze względu na wielki opór ze strony "nieświadomków" i naszych kochanych panów policjantów. Brakuje im pieniędzy a legalizacja byłaby dla nich katastrofą. |
_________________ rastafari |
|
|
|
 |
|
|
Forum
Mapa forum dyskusyjne
Ściągi
|