moja żona ma problemy ze sobą | ForumDyskusyjne.net - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ma, moja, problemy, soba, ze, zona

moja żona ma problemy ze sobą
Autor Wiadomość
adam_966

Wysłany: 2010-10-30, 09:53   moja żona ma problemy ze sobą

byliśmy beztroskim świeżym małżeństwem mieszaliśmy z żoną u jej rodziców wszystko było ładnie pięknie do puki się nie urodził 18 marca masz syn wtedy się dopiero zaczęło

żona zaczęła mieć jakieś dziwne napady nerwowe nawet już w szpitalu wydzierała się po dziecku

po przyjściu do domu z szpitala żony i syna dopiero zaczęło się piekło pierwsza kąpiel dziecka wyglądała nie ciekawie

- wiosłem dziecko na ręce jak wsadziłem je do wanienki żona zaczęła się wykrzykiwać do swojej matki że utopie dziecko chociaż z jej sąsiad który już wychował 2 dzieci mówił mi jak mam go kąpać

- na Stępnie w jej zachowaniu było jej nasterowanie moje do dziecka tzn.
co wziołę dziecko na ręce odrazu podlatywała żeby wyrwać dziecko mi z rąk nie wiedziałem o co jej chodzi

- po 3 tygodniach od urodzenia dziecka kazała mi się wynosić bo wezwie policje żeby mnie wyrzucili

jakoś to wszystko przeboleje ale cały czas się zastanawiałem o co może jej chodzić i skont takie zachowanie się u niej wzięło zapewne ma to jakieś podłoże psychologiczne i zastanawiałem się co to może być

- pewnego dnie mi powiedziała że była molestowana przez 2 kuzynów jak była młodsza i była 2 razy zgwałcona zaczęło mi to dawać do myślenia znalazłem stronę co jest opisane

Wykorzystanie seksualne w dzieciństwie a jego wpływ na macierzyństwo
http://www.koniecmilczeni...art/9apmac.html

tresa zaczęło mi to wszystko wyjaśnia co i dlaczego jej się dzieje

na koniec chciałbym prosić o pomoc
chciałbym jej odebrać dziecko i ograniczyć prawa rodzicielskie nie wiem Zabardowic jak do tego się zabrać

[ Dodano: 2010-10-30, 09:55 ]
Mr.Szybki_966,

Eddy 
He

Wysłany: 2010-10-30, 10:38   

Hmm... wygląda to naprawdę nieciekawie co opisujesz. Może jakbyś się z nią udał do psychologa jakiegoś to coś by pomogło ? Bo jeżeli nie to faktycznie jest krucho i trzeba się będzie walać po sądach.

Odpowiedz do tematu