Nasze sprzęty.. | ForumDyskusyjne.net - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: nasze, sprzety

Nasze sprzęty..
Autor Wiadomość
RuseK 
Stefan!?

Wysłany: 2009-02-16, 22:45   Nasze sprzęty..

Tak jak w temacie ja swojego nie pokaze bo szajs no ale moze kiedys zdam sie na odwage... :P

Adam1609 
Kung-Fu Panda

Wysłany: 2010-03-31, 19:37   

Cóż, z racji że spodobał mi się spinning przybyło do mnie wędzisko Konger Carbomaxx Master Spin 270/35. Niedrogie ale dobrze leży w dłoni, zobaczymy jak spisze się na majowych szczupakach (o ile jakieś spotkamy) ;)
W planach na najbliższe 2-3 miesiące nowa plecionka oraz rozbudowanie asortymentu przynęt - póki co mam zamiar przetestować gumki Traper Tiger i Turbo, Mann's Predator oraz Kopyto Relaxa. Kupiłem ich jednak mało głównie ze względu na to że zdecyduję się ten model który zadowoli mnie pracą i trwałością - i ten właśnie model zakupię w nieco większej ilości. Nie zabrakło także wahadełek - w tym Gnoma. Mimo to w tej kwestii jest bardzo ubogo, mam jednak nadzieję że niebawem się to zmieni ;)

Póki co na Predatorze zauważam skłonność do łuszczenia się farby (seledynowy RedHead, schodzi czerwień z korpusu).

Zdjęcia jeżeli jakieś będą to już z wypadu na zębacza. Pozostaje więc czekać na majowy weekend i przetestować wędzisko.

Ps. Co do szajsu - nie ma się czego wstydzić, ja kawałek czasu (nawet spory) zadowalałem się byle jakim teleskopem za grosze oraz spławikiem ;) Dopiero gdy spodobał mi się spinning (czyli na jesieni) pomyślałem żeby kupić może coś sensowniejszego, wstąpić w szeregi PZW i zacząć łowić częściej ;) W kwietniu wybieram się po Kartę Wędkarską i zapisuję się do Koła ;)

RuseK 
Stefan!?

Wysłany: 2010-04-01, 10:18   

Adam1609 napisał/a:
Póki co mam zamiar przetestować gumki Traper Tiger i Turbo, Mann's Predator oraz Kopyto Relaxa

Ja polecam gumki Drop Shot calkiem niezle są jak chcesz polowic na okonia, ostatnio po dlugiej przerwie zimowej powyciągalem ich troche calkiem niezlych rozmiarow :D

Adam1609 
Kung-Fu Panda

Wysłany: 2010-04-01, 11:59   

Drop Shot mnie nie interesuje, z racji ciężaru wyrzutowego wędki szykuję się raczej na szczupaka i sandacza z opadu ewentualnie na blachę, okoń jeśli już to okazyjnym przyłowem ;)

Odpowiedz do tematu