|
Orange |
| Autor |
Wiadomość |
BMW
User :P

Wiek: 14 Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 360 Skąd: Świnoujście
|
Wysłany: 2009-03-15, 18:33 Orange
|
|
|
Witam! Co sądzicie o operatorze komórkowym Ornage?
Ja polecam jestem w nim 2 lata, maja dobre oferty i fajne telefony.
A Wy co myslicie? |
|
|
|
 |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 564 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-03-16, 18:07
|
|
|
nie polecam, absolutnie... byłem z tym shitem związany 30 miechów -.- telefony mają drogie, oferty słabe. Jedynie w POPie podoba mi się pakiet esek Ale tak czy siak poza takimi pakietami jest drogo, a oni interesują się dopiero klientem jak trzeba przedłużyć umowę -.- |
|
|
|
 |
Toreba
Belzebub

|
Wysłany: 2009-03-20, 21:59
|
|
|
Telefony są wszędzie takie same, więc dla mnie to żaden plus. Na sieć telefonów komórkowych patrzeć trzeba (moim zdaniem) w sposób praktyczny, czyli na zasięg sieci w każdym dostępnym miejscu, pakiety promocji, telefony na abonament, telefony na kartę (ilość zasileń, kwota jednego zasilenia), tego typu rzeczy. Orange osobiście nie chwalę, używam Plusa od około 4/5 lat na moim telefonie, rodzina też używa tej sieci, z tym, że z dłuższym stażem. (Takie małe OT) |
|
|
|
 |
Futrzak

|
Wysłany: 2009-03-20, 22:17
|
|
|
| Toreba napisał/a: | Telefony są wszędzie takie same, więc dla mnie to żaden plus. Na sieć telefonów komórkowych patrzeć trzeba (moim zdaniem) w sposób praktyczny, czyli na zasięg sieci w każdym dostępnym miejscu, pakiety promocji, telefony na abonament, telefony na kartę (ilość zasileń, kwota jednego zasilenia), tego typu rzeczy. Orange osobiście nie chwalę, używam Plusa od około 4/5 lat na moim telefonie, rodzina też używa tej sieci, z tym, że z dłuższym stażem. (Takie małe OT) |
Zgadzam się w 100% też mam Plusa i na orange bym nigdy nie zmienił |
|
|
|
 |
BMW

|
Wysłany: 2009-03-23, 20:25
|
|
|
A ja odwrotnie miałem w plusie ale przeszedłem do orange, ma dobry zasięg orange, a plus nie ma no. na różnych wsiach.
Ale wiecie każdy ma inne zdanie |
|
 |
Traker
Tytuł użytkownika

Wiek: 15 Dołączył: 16 Kwi 2009 Posty: 112 Skąd: Świnoujście
|
Wysłany: 2009-04-25, 10:51
|
|
|
| Era ma najlepszy zasięg,Orange nie ma prawie nigdzie zasięgu,jestem w Erze juz 3-ci rok i ma fajne oferty,wypasione fony za zeta i na karte. |
|
 |
BMW

|
Wysłany: 2009-04-25, 22:26
|
|
|
Dobra to powiedz gdzie Orange nie ma zasięgu? Tylko nie raz w jakich blokach na parterze nie ma a tak to wszędzie ma. Też sa fony za seta, więc nie wiele się te wszystkie sieći różnią każdy chwali swoją |
|
 |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 564 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-04-26, 00:30
|
|
|
Traker, telefony przeważnie są "na kartę" U mnie (prawie środek poznania) orange nie ma czasem zasięgu ktoś dzwoni i jest problem... teraz dla porównania jestem w playu i w każdym miejscu domu mogę odebrać telefon wcześniej np. zasięg był w kuchni przy oknie! a w pokoju wogóle tak samo u kumpla i pewnie całej kamienicy... |
|
|
|
 |
Traker
Tytuł użytkownika

Wiek: 15 Dołączył: 16 Kwi 2009 Posty: 112 Skąd: Świnoujście
|
Wysłany: 2009-04-26, 09:43
|
|
|
| BMW napisał/a: | Dobra to powiedz gdzie Orange nie ma zasięgu? Tylko nie raz w jakich blokach na parterze nie ma a tak to wszędzie ma. Też sa fony za seta, więc nie wiele się te wszystkie sieći różnią każdy chwali swoją |
BMW,ja swoje wiem,bo moi rodzice mają w orange i wiecznie nie ma zasięgu,ale imo najlepszy zasięg ma Plus i Era |
|
 |
mixery
Bad Ass MC

Pomógł: 1 raz Wiek: 101 Dołączył: 05 Lut 2009 Posty: 221 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 2009-04-26, 12:20
|
|
|
No a co za tym idzie Heyah i kilka innych bo nadają przez ich nadajniki . |
_________________ Spamek tu spamek tam,jak sie fajnie pisze nam.
Foszek tu skopiowany podpis tam jak sie dobrze zyje nam.
SPAM FROM 4 TO 6 ! |
|
|
|
 |
|
|