Spada poparcie dla PO i PiS, rośnie dla SLD | ForumDyskusyjne.net - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dla, dla, pis, po, poparcie, rosnie, sld, spada

Spada poparcie dla PO i PiS, rośnie dla SLD
Autor Wiadomość
RueMonge

Wysłany: 2010-10-25, 09:40   Spada poparcie dla PO i PiS, rośnie dla SLD

Jak wyżej, możecie sobie zobaczyć wyniki badań, np. tu: http://sondaz.wp.pl/kat,1342,wid,127221 ... omosc.html
Zaciekawiły mnie te wyniki, bo mam dość ich ciągłych przepychanek. W wyborach samorządowych na pewno będę głosować na SLD (i Olejniczaka na prezydenta Wwy, ale to już wcześniejsza decyzja, m.in. po odwiedzinach strony http://zmienimywarszawe.pl/)

v-valdy

Wysłany: 2010-11-04, 10:19   

Błąd 404

Irson 

Wysłany: 2011-01-09, 16:04   

Jak widać, układ sił w polskiej polityce nie zmienia się, mimo ofensywy opozycyjnej i słabych wyników rządu

Xandria 

Wysłany: 2011-01-22, 18:52   

A po raporcie MAK rośnie poparcie dla PO i PiS...Polska to bardzo ciekawa kraj...A w wyborach nie będę miała na kogo głosować, chyba oddam głos nieważny.

dyskutariusz

Wysłany: 2011-02-10, 17:45   

Badania, badaniami. Wiele rzeczy jest w życiu zmiennych. SLD przez długie lata nie odrodzi się w Polsce. Nasz kraj potrzebuje nowej lewicy, nowej i silnej lewicy. Postkomuniści już nigdy nie będą władać, zobaczycie.

Xandria 

Wysłany: 2011-02-26, 16:35   

Ja się boję co będzie po jesiennych wyborach, tym bardziej, że naprawdę nie ma na kogo głosować, program wyborczy PO to nie dopuścić do władzy PiS, Program PiS to wyjaśnić katastrofę smoleńską, jakby tam było jeszcze co wyjaśniać. :zly:

Dice

Wysłany: 2011-02-26, 22:07   

Xandria, mam to samo. PiS odpada ze wzgledu na program z ktorym sie kompletnie nie zgadza i burdel jakiego by narobili w tak zwanej sprawie smolenskiej. SLD - sozjalizm, nie, dziekuje. A PO odpada, bo chociaz program ma kilka punktow, ktorych realizacji bym sobie zyczyl, ale ich realizacje obiecywali 5 lat temu i nic nie zrobili, bylbym frajerem gdybym uwierzyl ze tym razem bedzie inaczej.
Powoli zaczyna mi byc wszytko jedno :/

Lanni 

Wysłany: 2011-03-04, 20:23   

I właśnie na tę "wszystko jedność" liczy PO - że mimo lenistwa, opieszałości i bajkowości jaką nam zafundowali to im się upiecze. A sposób jest prosty - zrobić posłów senatorów pracą socjalną - słabo płatną.

Xandria 

Wysłany: 2011-03-30, 21:45   

Lanni napisał/a:
I właśnie na tę "wszystko jedność" liczy PO - że mimo lenistwa, opieszałości i bajkowości jaką nam zafundowali to im się upiecze.
Ale za czasów PiS wcale nie było lepiej. Więc naprawdę nie ma na kogo głosować.

Odpowiedz do tematu