|
Spada poparcie dla PO i PiS, rośnie dla SLD |
| Autor |
Wiadomość |
RueMonge

|
Wysłany: 2010-10-25, 09:40 Spada poparcie dla PO i PiS, rośnie dla SLD
|
|
|
Jak wyżej, możecie sobie zobaczyć wyniki badań, np. tu: http://sondaz.wp.pl/kat,1342,wid,127221 ... omosc.html
Zaciekawiły mnie te wyniki, bo mam dość ich ciągłych przepychanek. W wyborach samorządowych na pewno będę głosować na SLD (i Olejniczaka na prezydenta Wwy, ale to już wcześniejsza decyzja, m.in. po odwiedzinach strony http://zmienimywarszawe.pl/) |
|
|
|
 |
v-valdy

|
|
|
|
 |
Irson

|
Wysłany: 2011-01-09, 16:04
|
|
|
| Jak widać, układ sił w polskiej polityce nie zmienia się, mimo ofensywy opozycyjnej i słabych wyników rządu |
_________________ www.niebojtasiewojta.pl <- zapraszam na ciekawe forum polityki lokalnej |
|
|
|
 |
Xandria

|
Wysłany: 2011-01-22, 18:52
|
|
|
| A po raporcie MAK rośnie poparcie dla PO i PiS...Polska to bardzo ciekawa kraj...A w wyborach nie będę miała na kogo głosować, chyba oddam głos nieważny. |
|
|
|
 |
dyskutariusz

|
Wysłany: 2011-02-10, 17:45
|
|
|
| Badania, badaniami. Wiele rzeczy jest w życiu zmiennych. SLD przez długie lata nie odrodzi się w Polsce. Nasz kraj potrzebuje nowej lewicy, nowej i silnej lewicy. Postkomuniści już nigdy nie będą władać, zobaczycie. |
_________________ Zapalniczki z nadrukiem |
|
|
|
 |
Xandria

|
Wysłany: 2011-02-26, 16:35
|
|
|
Ja się boję co będzie po jesiennych wyborach, tym bardziej, że naprawdę nie ma na kogo głosować, program wyborczy PO to nie dopuścić do władzy PiS, Program PiS to wyjaśnić katastrofę smoleńską, jakby tam było jeszcze co wyjaśniać. |
|
|
|
 |
Dice

|
Wysłany: 2011-02-26, 22:07
|
|
|
Xandria, mam to samo. PiS odpada ze wzgledu na program z ktorym sie kompletnie nie zgadza i burdel jakiego by narobili w tak zwanej sprawie smolenskiej. SLD - sozjalizm, nie, dziekuje. A PO odpada, bo chociaz program ma kilka punktow, ktorych realizacji bym sobie zyczyl, ale ich realizacje obiecywali 5 lat temu i nic nie zrobili, bylbym frajerem gdybym uwierzyl ze tym razem bedzie inaczej.
Powoli zaczyna mi byc wszytko jedno |
|
|
|
 |
Lanni

|
Wysłany: 2011-03-04, 20:23
|
|
|
| I właśnie na tę "wszystko jedność" liczy PO - że mimo lenistwa, opieszałości i bajkowości jaką nam zafundowali to im się upiecze. A sposób jest prosty - zrobić posłów senatorów pracą socjalną - słabo płatną. |
|
 |
Xandria

|
Wysłany: 2011-03-30, 21:45
|
|
|
| Lanni napisał/a: | | I właśnie na tę "wszystko jedność" liczy PO - że mimo lenistwa, opieszałości i bajkowości jaką nam zafundowali to im się upiecze. | Ale za czasów PiS wcale nie było lepiej. Więc naprawdę nie ma na kogo głosować. |
|
|
|
 |
|
|
Forum
Mapa forum dyskusyjne
Ściągi
|