|
opinia na temat filmów ? |
| Autor |
Wiadomość |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 554 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-07-07, 13:41
|
|
|
nawet nie bd pytał czym, bo się chyba domyślam
to może co sądzicie o "Świt żywych trupów" oglądał ktoś ?
 |
|
|
 |
sandusia

|
Wysłany: 2009-07-07, 13:47
|
|
|
Mam ten film w mojej kolekcji ale boje się oglądać horrorów w pojedynkę bo potem ''wariuje'' P P ... ... |
_________________ ...żaden dzień się nie powtórzy
nie ma dwóch podobnych nocy
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakowych spojrzeń w oczy ... |
|
|
|
 |
Fender
Guitar Expert

Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Cze 2009 Posty: 26 Skąd: się biorą dzieci? ;]
|
Wysłany: 2009-07-09, 19:11
|
|
|
Ostatnio byłem na Epoce lodowcowej 3.. polecam jak najbardziej
wiewiór bije wszystko |
_________________ ..:: Muzyka, cokolwiek by mówić, nie jest językiem zrozumiałym ogólnie; konieczny jest łuk słowa, by strzała dźwięku mogła wniknąć do wszystkich serc ::.. |
|
|
|
 |
sandusia

|
Wysłany: 2009-07-09, 19:41
|
|
|
| a co sadzicie o pile 1. 2. 3. 4. 5 ?? Według was to jest straszne czy poprostu obrzydliwe:PP |
|
|
|
 |
Eddy
He

|
Wysłany: 2009-07-09, 20:03
|
|
|
sandusia, po pierwsze nudne... przynajmniej teraz... pierwsza część była świetna szczególnie końcóweczka ^^ heheh a reszta lipa takie naciągane już ;/ teraz ma wyjść 6...
Fender, oglądałem epokę 3 i wg. mnie jest nudna i denna tylko czekałem kiedy się skończy... |
|
|
 |
sandusia

|
Wysłany: 2009-07-09, 20:07
|
|
|
szczerze to ja tylko pile 1 ogladalam .... ale mnie to wrecz brzydziło .... a potem poczatek 4 to byla przesada ... bleee ) a jakis ciekawy horror na kt baliscie sie ?? |
|
|
|
 |
Eddy
He

|
Wysłany: 2009-07-10, 10:59
|
|
|
był jeden horror ale on był jakiś psychiczny po prostu nagle coś wyskakiwało, a ja się nie spodziewałem to było chyba... zapomniałem
a oglądaliście klątwę the grudge) albo krąg (the ring) |
|
|
 |
Fender
Guitar Expert

|
Wysłany: 2009-07-10, 12:53
|
|
|
| Eddy napisał/a: | oglądałem epokę 3 i wg. mnie jest nudna i denna tylko czekałem kiedy się skończy... |
heh.. każdy ma inny gust... Jednak film nie tylko moim zdaniem bardzo dobry... napewno nudny nie był
co do klątwy to dopiero jest denny film.. zero fabuły i sensu nic tylko krew i flaki
ring jest zdecydowanie lepszy od poprzedniczki, przede wszystkim jest napięcie, co nie dziwi gdy za kamerą stoi Gore Verbinsky [/center] |
_________________ ..:: Muzyka, cokolwiek by mówić, nie jest językiem zrozumiałym ogólnie; konieczny jest łuk słowa, by strzała dźwięku mogła wniknąć do wszystkich serc ::.. |
|
|
|
 |
sandusia

|
Wysłany: 2009-07-10, 13:56
|
|
|
Klątwa to nie zbyt ciekawa była .... zero strachu i wg nc ciekawego ... Ale ring był nawet niezły ...... ) |
|
|
|
 |
Eddy
He

|
Wysłany: 2009-07-10, 15:03
|
|
|
czemu wam się klątwa nie podobała ? mówicie o angielskiej czy japońskiej ? bo jeśli o japońskiej to nie mam więcej pytań
no, a ring to wiadomka |
|
|
 |
Fender
Guitar Expert

|
Wysłany: 2009-07-13, 22:54
|
|
|
| Eddy napisał/a: | | czemu wam się klątwa nie podobała ? |
Hmm czemu nie? Jakoś "czegoś" mi w tym filmie brakuje... po jego obejrzeniu nie jesteś do konca usatysfakcjonowany..
| Eddy napisał/a: | mówicie o angielskiej czy japońskiej ? bo jeśli o japońskiej to nie mam więcej pytań |
Dla mnie osobiście lepsza jest japońska... panuje zresztą takie przekonanie ze to własnie azjaci robią najlepsze horrory... (np. Dark Water, The Eye, One Missed Call). No ale wiadomo kino azjatyckie nigdy nie bylo dla mas, ja jendak uwielbiam filmy japońskie z ich niepowtarzalnym klimatem. Jeśli miałbym polecić ten film to tylko w wersji japońskiej.
Pzdr |
|
|
|
 |
Eddy
He

|
|
|
|
 |
Kubica

|
Wysłany: 2009-08-25, 15:02
|
|
|
Nic nie powiem bo nie oglądałem hehe właśnie oglądam Kac Vegas niezła komedia idzie się pośmiać. A wy co o tym filmie myślicie ? |
|
|
|
 |
Kozimłot

|
Wysłany: 2009-10-01, 21:40
|
|
|
| A co myślicie na temat filmów s-f? Ja za nimi przepadam, a do Matrixa mam stosunek nabożny...xd Ostatnio jednak obejrzalem film, który wymyka się typowej klasyfikacji gatunkowej, Dystrykt 9 ogląda sie jak dokument, ale wiadomo przecież że nim nie jest. Co ciekawe, inaczej niż w innych filmach potraktowany został tez temat inwazji obcych. Ci odizolowani zostają na Ziemi w zamkniętym dystrykcie, są ofiarami. Ta zamiana ról nie każdemu może sie podobać... Nie wiem czy widzieliście zwiastun który może dac przedsmak tego, z czym przyjdzie się w kinie zmierzyć. Jeszcze lepiej klimat filmu wydaje się oddawać polski viral zamieszczony tu na stronie:operacjamnu |
|
|
|
 |
Eddy
He

|
Wysłany: 2009-10-02, 13:45
|
|
|