|
Przeznaczenie czy przypadek ? |
| Autor |
Wiadomość |
Fender
Guitar Expert

Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Cze 2009 Posty: 26 Skąd: się biorą dzieci? ;]
|
Wysłany: 2009-06-23, 20:15 Przeznaczenie czy przypadek ?
|
|
|
Czy wg Was naszym życiem rządzą przypadki, zbiegi okolczności, czy też może całe nasze życie jest realizacją jakiegoś planu, a rzeczy, które nam się przytrafiają są odgórnie nam przeznaczone?
zapraszam do dyskusji |
_________________ ..:: Muzyka, cokolwiek by mówić, nie jest językiem zrozumiałym ogólnie; konieczny jest łuk słowa, by strzała dźwięku mogła wniknąć do wszystkich serc ::.. |
|
|
|
 |
dudex77r
Pro-Speed

|
|
|
|
 |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 554 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-06-23, 22:34
|
|
|
znaczy przypadkiem może być jeśli przy 300 km/h uda nam się przeżyć wypadek na motorze jednak to już bardziej przeznaczenie chyba... można by rozmawiać godzinami jednak ja uważam, że nie ma rzeczy ustalonych z góry no chyba, że przyjęcie urodzinowe :F |
|
|
 |
sandusia

|
Wysłany: 2009-07-06, 20:42
|
|
|
| Na pewno życie nie jest do końca realizacja jakiegoś planu ... przecież to by było trochę śmieszne co nie ? ... i komu w ogóle by się chciało układać nasze całe życie.... Według mnie więcej rzeczy to zwykłe przypadki .... i na pewno jakiś wkład do naszego życia mają podejmowane przez Nas decyzje ......... Może każdy ma wyznaczoną w swoim życiu misje ale napewno nie konkretny plan działania |
_________________ ...żaden dzień się nie powtórzy
nie ma dwóch podobnych nocy
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakowych spojrzeń w oczy ... |
|
|
|
 |
asiek_110

|
Wysłany: 2010-01-07, 12:32
|
|
|
Zycie to jeden wielki przypadek, bo przecież nie możemy z góry przewidzieć że jutro np. potrąci nas samochód. Ale napewno jakaś siła nami kieruje. Takie deja vue przeciez kazdemu z nas chociaz raz cos takiego sie zdarzyło ( mi praktycznie cały czas) albo przeczucia nigdy nie zdarzyło sie wam ze pomysleliscie o czyms, cos was zaniepoiło i potem to sie stało. Napewno kazdy ma wpływ na swoje zycie. Nie jestesmy przeciez marionetkami na sznureczkach:) |
|
|
|
 |
kometa100

|
Wysłany: 2010-02-12, 20:20
|
|
|
| Życie to dziwna przypadłość, której nikt do końca nie zbadał i nie zbada... |
|