rozliczenie podatku za rok 2009 | ForumDyskusyjne.net - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2009, podatku, rok, rozliczenie, za

rozliczenie podatku za rok 2009
Autor Wiadomość
Elżbieta Nowacka

Wysłany: 2010-04-21, 23:48   rozliczenie podatku za rok 2009

Witajcie!
Rozliczyliście się już z podatku? Tak, wiem zostało półtora tygodnia a ja pytam o takie rzeczy..........Matko, ja chyba muszę coś ze sobą zrobić. Bo albo robie cos na ostatnia chwile albo po terminie, hehe. Wolniejsze życie-dłuższe życie-mam nadzieję :)
Ale doskonale wiem,że nie ja jedna poruszam się żółwim tempem. Dla moich sobowtórów przesyłam coś ekstra, banał wiem, ale z podatku ,kurcze musi się każdy rozliczyć. A wychodze z założenia,że dziś pomoge wam innym razem Wy mi :)
Podam link, z którego i ja skorzystałam, należy z niego pobrać program, a później migusiem wypełnić co trzeba. Bardzo proste. Idzie sprawnie, poprawia błędy, co tu wiele gadać-cud, miód, malina :)
dobra, szkoda Waszego czasu na czytanie tych treści. Więc, spóźnialscy, raz dwa do wypełniania formularzu
hehe
bym zapomniała podac link
gapa ze mnie jak zawsze

http://www.program-pit.net

dużego zwrotu życzę i pozdrawiam cieplutko
Ela N

aga1234

Wysłany: 2010-04-27, 20:47   

wielkie dzięki Ela. skorzystałam z tego programu, jest git. no i mam już to z głowy. dziś picik złożony. teraz czekać tylko na kasiorke :rotfl: pozdrawiam

Odpowiedz do tematu