|
blokada - karta pamięci, sms-y |
| Autor |
Wiadomość |
kicker

|
Wysłany: 2010-07-12, 21:55 blokada - karta pamięci, sms-y
|
|
|
Z takiego powodu, że aktualnie mam ograniczony dostęp do kompa przez jego awaryjność zacząłem używać więcej komórki (se c510i) chciałbym ustawić blokadę hasłem na sms-y i pliki. Czytałem trochę w necie ale wszędzie piszą o jakiś tam patchach a to mi się nie uśmiecha bo nawet nie wiem jak to wgrać Wie ktoś może czy jest jakiś inny sposób bo wiem, że w LG i Samsungu można na wszystko a w nokii przynajmniej na karcie pamięci a o SE nie mam pojęcia. Za pomoc z góry dzięki |
|
|
|
 |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 554 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-07-13, 11:23
|
|
|
Masz może coś takiego jak "Ochrona plików" Gdzieś w ustawieniach ?
Jak nie to właśnie wyszukałem, że jakieś patche trzeba wgrać. Musiałbyś się w to zagłębić trochę - poczytać na pewno ktoś opisał jak wgrywać |
|
|
 |
kicker

|
Wysłany: 2010-07-13, 13:34
|
|
|
| Eddy napisał/a: | | Masz może coś takiego jak "Ochrona plików" Gdzieś w ustawieniach ? |
No właśnie nie, mam tylko ochronę telefonu gdzie można zmienić kod blokady telefonu i ochronę sim czyli kod pin No ale z tym patchem nie wiem czy to nie zakończy gwarancji bo niedługo pewnie będę musiał go oddać do poprawki a wiem ze jak kumpel sam grzebał w takich ustawieniach to mu nie przyjęli... A jakie inne telefony czytają karty M2
A wgrywając patcha właśnie w blokadzie telefonu ma sie pojawić taka opcja ochrony plików i można samemu wybrać co blokować hasłem |
|
|
|
 |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 554 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-07-13, 16:35
|
|
|