|
Jaka kuchenka mikrofalowa? |
| Autor |
Wiadomość |
yaska

|
|
|
|
 |
Malaga

|
Wysłany: 2010-02-18, 20:04
|
|
|
| yaska napisał/a: | | moja tez ma opcję pieczenia, gilla i nawet gotowania na parze, ale ciasto akurat robie na zwykłym grzaniu, mam jedno takie sprawdzone, w 3 minuty gotowe, pyszne jest |
to musi być prawdziwy kombajn i nieźle musi też kosztować.
ja nie mam mikrofali.. ale jak słyszę o takich błyskawicznych ciastach to pragnę ją mieć |
_________________ Tylko niektórzy stawiają czoła prawdziwemu światu dalej walcząc o swoje marzenia. |
|
|
|
 |
yaska

|
Wysłany: 2010-02-19, 15:17
|
|
|
| hmm... co do ceny to powiem tak... jeśli ktoś ma zamiar używać mikrofalówki tylko do podgrzewania i rozmrażania to może kupić jakąś z biedronki, bo szkoda kasy, ale jeśli chcesz wykorzystywać wszystkie jej funkcje to warto zainwestować, wiele potraw przygotujesz znacznie szybciej niż w piekarniku czy w garnku na kuchence, a to spora oszczędność energii |
_________________ pomoc potrzebna od zaraz!!!
zielonym też się przyda |
|
|
|
 |
Kuczor
Tomek:-)

|
Wysłany: 2010-02-25, 04:39
|
|
|
Powiem tam najlepiej jak kuchenka jest z inoxu (stal nierdzewna) czyli środek jest srebrny, i najlepiej jak ma najmniej elektroniki w sobie, typu czujniki wagi potrawy ( w szczególności whirlpool 6 zmysł, dosyć awaryjne) a co do grilla to najlepiej jak jest kwarcowy, no i fajnie jakby miała termo obieg
Na pewno nie polecam kuchenek tanich typu elta, first itp. ponieważ są to wyrzucone pieniądze w błoto kończy się gwarancja i praktycznie kuchenka jest do wyrzucenia. Chyba że ktoś naprawdę bardzo mało używa. |
|
|
|
 |
Malaga

|
Wysłany: 2010-04-08, 20:23
|
|
|
| Widziałam ostatnio właśnie mikrofalówki LG i one miały w środku inox. myślę, że takie rozwiązanie jest zdecydowanie praktyczniejsze. |
_________________ Tylko niektórzy stawiają czoła prawdziwemu światu dalej walcząc o swoje marzenia. |
|
|
|
 |
yaska

|
Wysłany: 2010-04-09, 15:53
|
|
|
| moja ma stal w środku, jak na razie jest bezawaryjna, mimo, ze funkcji ma sporo |
|
|
|
 |
Malaga

|
Wysłany: 2010-04-13, 14:14
|
|
|
To tylko się cieszyć najwazniejsze to być zadowolonym ze swojego zakupu |
|
|
|
 |
|
|