telewizja 3D | ForumDyskusyjne.net - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 3d, telewizja

telewizja 3D
Autor Wiadomość
yaska

Wysłany: 2010-06-08, 12:13   telewizja 3D

już jest :) haha
telewizory mają możliwość pokazania obrazu w 3D, telewizje zaczynają nadawać w 3D, wiec nic tylko kupować sprzęcik ;)
wrażenia podobno niezłe, chociaż tutaj akurat w pubie, ale jednak ;)
http://www.youtube.com/watch?v=cMko8Iv5iMA

Malaga 

Wysłany: 2010-06-10, 13:37   

Robi wrażenie. Ja na YT obok tego klipu znalazłam jeden z opinią kibiców, którzy mieli okazję obejrzeć mecz ekstraklasy w technologii 3D.
http://www.youtube.com/watch?v=yt4ef5RC1gI

Gorgon

Wysłany: 2010-06-10, 19:33   

:szok: Robi wrażenie. Już wiem, czemu impreza miała charakter klubowy, nie plenerowy, zupełnie inna widownia siętrafiła i było... no było jak na naszym ostatnim zamkniętym pokazie StarTreka. :) LG i C+ się postarali, kongratulacje (to ostatnie z badziewnego spolszczenia jakiejś gry)!

Eddy 
He

Wysłany: 2010-06-10, 20:56   

Kurde zazdrocha :D ale nie wyobrażam sobie jakiegoś pubu gdzie każdy ma takie okularki i piwo w ręce :D zakładając, że to jakiś duuuuży mecz typu lech - legia :hyhy:

Odwiedź moją galerię ;)

Lanni 

Wysłany: 2010-06-13, 17:39   

Zobaczymy jak się ta technologia się rozwinie. Z tego co da się wyczytać, to najlepsze efekty jeśli chodzi o telewizję uzyskamy właśnie w sporcie. Podobno filmy w 3d na domowym telewizorze nie daje takich doznań jak sala kinowa. Ile miesięcy temu enka zapowiadała wprowadzenie takiego kanału? Najwyraźniej nie do wszystkiego to 3d się nadaje. Czekam, na finałowe mecze mundialu może któraś z platform zorganizuje pokazy.

toomekkk

Wysłany: 2010-06-22, 12:59   

no ja własnie rozmyślam na kupnem takiego sprzętu 3D z okularami. nie wiem czy taki SAMSUNG LE-46C750 czy taki znacznie większy Samsung UE55C7000 ?? żeby jeszcze finał obejrzeć :P

Lanni 

Wysłany: 2011-01-28, 16:12   

I co kupiłeś? Jak wspominałam platforma n wprowadziła nShow 3D jako stałą usługę. Na razie są to głównie transmisje sportowe oraz koncerty. Podobno ubiegają się o nadawanie w 3D. No to jak to jest z tymi telewizorami? Warto? Nie? Ma to przyszłość?

daria12 

Wysłany: 2011-02-12, 08:30   

Niestety na razie jeszcze nie ma zbyt wielu przekazów telewizyjnych w 3D. Choć ponoć Canal+ ma znacznie zwiększyć ich ilość. Niestety całość chyba dopiero raczkuje i raczej nie warto na razie kupować takiego telewizora. Może za 2-3 lata.

Lanni 

Wysłany: 2011-02-24, 19:26   

Nie orientuję się co ma w planach C+, obserwuję tylko to co na moim podwórku. Ostatnio na nShow 3D można było obejrzeć jeden z meczy LM. A w walentynki urządzili emisję horrorów. Jak widzisz tu się coś rusza. Jeśli będą emitować wszystkie albo przynajmniej wiele z filmów kinowych, które są w 3D to będzie to coś!

Magda 

Wysłany: 2011-06-23, 13:04   

Całkiem niezły pomysł z tymi telewizorkami w 3d, ale i tak uważam, że musimy być ostrożni, szczególnie w przypadku dzieci. Oglądanie filmów takim formacie nie jest dobre dla ich wzroku. Jeszcze mogą sobie je popsuć wcześniej niż jest to potrzebne, a po co?

Odpowiedz do tematu