|
TNK ale w HD |
| Autor |
Wiadomość |
Lanni

|
Wysłany: 2010-06-13, 17:43 TNK ale w HD
|
|
|
| Pewnie widzieliście już reklamy zapowiadające najtańszą opcję telewizji cyfrowej w wersji HD. Ciekawa jestem jak to wygląda w praktyce. Podstawowa telewizja na kartę ma coraz więcej użytkowników, nie tylko za granicą. Hm... zastanawia mnie czemu akurat nie dołożyli tych kanałów HD do podstawowego pakietu jako opcjonalny. Ktoś z was ma taką telewizję? |
|
 |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 554 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-06-14, 18:08
|
|
|
Nie wiem dużo na ten temat, ale sądzę, że warto jeszcze poczekać z przesiadką |
|
|
 |
Lanni

|
Wysłany: 2010-06-26, 15:22
|
|
|
| Hm... o co to nie z abonamentu na razie nie mam zamiaru rezygnować, bo TNK nie ma takich usług jak np. vod z którego bardzo chętnie korzystam. Ale jak rozmawiałam z kolegami (niestety ale koleżanki niekumate w ogóle), to jest to fajna "wakacyjna opcja" na telewizję. No z drugiej strony pytanie, czy jedziemy na wakacje czy oglądać telewizję w plenerze. |
|
 |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 554 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-06-26, 23:00
|
|
|
| Lanni napisał/a: | | No z drugiej strony pytanie, czy jedziemy na wakacje czy oglądać telewizję w plenerze. | Niestety w dzisiejszych czasach ludzie zaopatrują się w małe telewizory czy laptopy i wsio nad jeziorko czy gdzieś tam |
|
|
 |
Lanni

|
Wysłany: 2010-07-16, 14:53
|
|
|
Właśnie się o tym przekonałam podczas ostatniego weekendu, kiedy z paczką pojechaliśmy nad jezioro. Pominę, fakt że o ciszę w miejscach nad wodą to można pomarzyć. Ale wracając... co było na wyposażeniu co trzeciej ekipy wypoczywających? No właśnie grill i tv, i heja z programami sportowymi. Eh ci mężczyźni. |
|
 |
cargon

|
Wysłany: 2010-07-22, 19:33
|
|
|
| hehhehehe niestety taki jest teraz ten świat. Sam się przyznam , że na ostatni wyjazd też zadbałem o to żeby było co oglądać w razie czego np. złej pogody. A co do tej telewizji na kartę to bardzo fajna opcja. Sam bym skorzystał gdybym nie miał już podpisanej umowy na dłuższy okres. |
|
|
|
 |
|
|