|
Irlandia Płn. - Polska 3:2. Porażka polaków |
| Autor |
Wiadomość |
Kubica

|
Wysłany: 2009-03-28, 20:48 Irlandia Płn. - Polska 3:2. Porażka polaków
|
|
|
Polska zagrała jeden z najgorszych meczy ostatnich lat przegraliśmy, i koniec naszych marzeń na awans do mistrzostwa świata 2010r. Najgorszym zawodnikiem był niestety ale... Boruc.
nasza reprezentacja grała fatalnie od pierwszych minut, w 10minucie Feeney strzelił do pustej bramki.Polska wyrównała w 27minucie M.Lewandowski zagrał do Rogera ten podał do I.Jelenia który wykorzystał szanse sam na sam. Tak wyglądała pierwsza połowa meczu druga była tak samo fatalna w 47minucie Irlandczyki prowadzili 2:1. Najgorsza chwila meczu była w 61minucie gdzie Michał Żewłakow podał do Boruca, ale Artur nie trafił w piłke która niestety trafiła do siatki.W doliczonym czasie gry Marek Saganowski strzelił bramkę i zmniejszył prowadzenie Irlandii ale i tak to nic zmienia....koniec szans na awans.
Bramki które padły podczas meczu. |
| Ostatnio zmieniony przez Adam1609 2009-03-29, 16:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mixery
Bad Ass MC

Pomógł: 1 raz Wiek: 101 Dołączył: 05 Lut 2009 Posty: 221 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 2009-03-28, 22:53
|
|
|
Szoda i brak mi słów niech próbują z innymi w bramie a nie Boruc i Boruc |
_________________ Spamek tu spamek tam,jak sie fajnie pisze nam.
Foszek tu skopiowany podpis tam jak sie dobrze zyje nam.
SPAM FROM 4 TO 6 ! |
|
|
|
 |
RuseK
Stefan!?

Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 571 Skąd: biorą sie dzieci?
|
Wysłany: 2009-03-28, 23:06
|
|
|
Oj jestem bedzo z nich zawiedzony.. Najlepiej odje** Boruc...
P.S. Kubica Poraże nie poraszke |
|
|
|
 |
mixery
Bad Ass MC

|
Wysłany: 2009-03-29, 11:07
|
|
|
| RuseK napisał/a: | | P.S. Kubica Poraże nie poraszke |
Może prędzej Porażka nie poraszka, dobra eot
Ja myśle że Beenhaker poleci "fajnie było ale sie skonczyło"
Niech Fabiana na bramkę dają jest dobry, będzię mu się łatwiej dostac do bramki w kanonierach i może sie duzo nauczyc byle nie Boruc i Kuszczak |
SPAM FROM 4 TO 6 ! |
|
|
|
 |
Adam1609
Kung-Fu Panda

Wiek: 20 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 79 Skąd: Janów Lubelski
|
Wysłany: 2009-03-29, 16:45
|
|
|
Taa, jasne, Fabiana... Może od razu Cabaja i Przyrowskiego do kompletu. A może ktoś pamięta ktoś jeszcze o kimś takim jak Wojtek Kowalewski A co z Maćkiem Nalepą, za czasów Bońka okrzyknięty następcą Dudka Arek Malarz też może by wreszcie zagrał w Reprezentacji...
Czemu widzicie tylko Boruca, Kuszczaka i Fabiańskiego... Bo na Wyspach grają... A liga grecka, rosyjska czy ukraińska to już gorsza Popatrzcie na Mariusza Lewandowskiego, przecież tyle czasu w Szachtarze gra i jest pewnym punktem drużyny... A Vidica to niby MU skąd wytrzasnęło Ze Spartaka...
A co do wczorajszego meczu to cieszę się że nie oglądałem. W każdym razie brawa dla Jelenia i dla Benhakkera że wreszcie Irka wystawił. Swoją drogą wczoraj MIAŁ zagrać Fabiański ale w ostatniej chwili dostał zatrucia pokarmowego... |
|
|
|
 |
mixery
Bad Ass MC

|
Wysłany: 2009-03-29, 22:26
|
|
|
Kowalewski... w reprezentacji nigdy mu za dobrze nie szło
Malarz... dobry bramkarz, czytałem o nim kilka artykułów, więcej dobrych meczy niż złych.
Nalepa... nawet nie znam
Fabiański dla tego że to jest nasza przyszłośc jeśli nie dostaje wielu szans w Arsenalu, dobrze było by go ograc w rep. Ja go widzę w bramce w 2012 no chyba że wtedy ten młodzik z Arsenalu już będzie Gwiazdą |
SPAM FROM 4 TO 6 ! |
|
|
|
 |
Adam1609
Kung-Fu Panda

Wiek: 20 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 79 Skąd: Janów Lubelski
|
Wysłany: 2009-03-30, 07:02
|
|
|
Kowalewskiemu nie szło Raczej Kuszczakowi który nigdy nie przystosował się do reszty... Poza tym nie sądzę żeby Fabiański był taką straszną przyszłością, ma za mało doświadczenia w grze z obcokrajowcami jak na ten moment. A w Reprezentacji powinni grać Ci, którzy grają regularnie w klubach bo to tam powinni się ogrywać a nie w drużynie narodowej. Jeżeli nie będzie grał częściej to niestety doświadczenia zabraknie, to co przemawia w tym momencie za Borucem jest właśnie fakt że ma pewne miejsce w bramce Celticu (choć może już nie tak pewne). A co do bramek które padły w sobotę - temu kto nie gra wcale błąd się nie zdarzy... |
|
|
|
 |
Kubica

|
Wysłany: 2009-03-30, 15:02
|
|
|
Mi sie zdaje że Boruc wróci na bramkę ponieważ jest dalej dobry tylko miał pech w tym dniu
A pamiętacie Jana Tomaszewskiego który był w czołówce bramkarzy lat 70 no i najlepszym bramkarzem w historii polski.Był bohaterem z Wembley gdzie zremisowaliśmy z Anglią 1:1 co dało nam awans do finałów MŚ 74 "Człowiek który zatrzymał Anglię" |
|
|
|
 |
|
|