|
Trance |
| Autor |
Wiadomość |
Adam1609
Kung-Fu Panda

Wiek: 20 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 79 Skąd: Janów Lubelski
|
Wysłany: 2010-01-25, 14:23
|
|
|
Eddy, teraz może to i komercja (podobnie jak Armin i ATB moim zdaniem) jednak proszę - zauważ że "Just Be" wydał 6 lat temu... Wydawnictw Armina mniej więcej od 2006 roku raczej nie śledzę (bodaj na "Zocalo" z Gabrielem & Dresdenem zakończyłem i wyjątkowo przesłuchałem remixy Blizzarda i Duranda z singla "In & Out of Love") ale jego "Blue Fear" hołduję nadal Czasem opłaca się podzielić czyjąś twórczość na czas kiedy "był wielki" i kiedy "stał się nikim"
Niestety tak się dzieje - sporo osób zmienia swój styl. Paul van Dyk sam to oficjalnie przyznał, zaś co do roku 2009 u A. Clamarana... Bez komentarza. |
|
|
|
 |
Eddy
He

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 564 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-01-26, 10:15
|
|
|
prawdę mówiąc o ATB to teraz cicho także sądzę, że się nie komercjalizuje
Być może tworzy, remixuje gra gdzieś po cichu w niemczech w co oczywiście wątpię, bo media zaraz by o tym huczały
co do Armina to jego wielki kawałek In & Out of Love - i praktycznie tylko to jest chyba znane wszystkim, bo zrobiło karierę w radiu, tv.
co do Paula to się nie wypowiem aczkolwiek kilka jego kawałków lubię.
Oczywiście nie możemy zapominać o exclusivach, które są puszczane tylko na różnego rodzaju imprezach, eventach - nie usłyszymy tego nigdzie indziej tylko tam
Nie wiem czy Armin, Paul i cała reszta ma takie zasoby. Nie wątpię, ale miałem okazję całkiem niedawno usłyszeć jak gra ATB na live Naprawdę byłem mile zaskoczony jego umiejętnościami, a także kawałkami z wokalem na live. |
|
|
|
 |
Fmas
Deskorolkateam.com

|
Wysłany: 2010-01-28, 00:11
|
|
|
Ja kiedyś słuchałem Trance ale nie miałem ulubionych wykonawców bo słuchałem w Gadu Radiu Ale nutę Tiesto Adios for... czy jakoś tak mam do dzisiaj jako dzwonek na fonie |
|
 |
Adam1609
Kung-Fu Panda

Wiek: 20 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 79 Skąd: Janów Lubelski
|
|
|
|
 |
|
|