Czym zastąpić mąkę ziemniaczaną w diecie wegańsko-bezglutenowej o niskim lub średnim IG?

Dobra i smaczna kuchnia, sprawdzone przepisy kulinarne, ciasta, sałatki i inne potrawy
camio
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 89
Rejestracja: 07 sty 2020, 00:48

Czym zastąpić mąkę ziemniaczaną w diecie wegańsko-bezglutenowej o niskim lub średnim IG?

Postautor: camio » 24 sty 2020, 10:53

Jak w temacie.
Chcę zrobić pierogi gryczane. Mój system autoimmunologiczny i jelita odrzucają wszystko co ma więcej niż śladowe ilości glutenu, białko zwierzęce, a i po dziadku przyplątała mi się reaktywna hipoglikemia. A jakoś żyć muszę.

Wróć do „Forum Kulinarne: gotowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość