Żylasta pierś z kurczaka
-
- Forumowicz
- Posty: 1
- Rejestracja: 29 sie 2021, 13:33
Żylasta pierś z kurczaka
Cześć, mam pewien problem z niektórymi partiami piersi z kurczaka które kupuję. Często kupuję piersi w Biedronce lub Auchan. Jakieś 50% piersi które kupuję i następnie zazwyczaj smażę na patelni są jak najbardziej okej. Ale bardzo często trafia mi się kupić piersi które są mega żylaste - czuć nawet pod cięciem noża. I tych piersi nie mogę w żaden sposób usmażyć by były miękkie - zawsze pozostają żylaste. Chciałem zapytać, czy też macie taki problem, i ew. jak z tym sobie radzić. Niestety, ale ja często takie piersi u mnie lądują w koszu, ponieważ nie mogę przełknąć tak żylastej piersi
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość