SZCZECIN - mieszkanie pod klucz
-
viktor_klos
- Forumowicz

SZCZECIN - mieszkanie pod klucz
Witam serdecznie. Moi drodzy kupiłem mieszkanie od dewelopera i teraz szukam firmy, która zajmuje się kompleksowym wykańczaniem takich mieszkań pod tzw klucz. Kojarzycie kogoś, kto jest w tym dobry i działa na terenie Szczecina ?
-
opolla
- Forumowicz

Re: SZCZECIN - mieszkanie pod klucz
ja kupowałam 2 lata mieszkanie od NMSzczecin. ono co prawda już było wyposażone ale wiem, ze oferują też usługi związane z mieszkaniami w stanie deweloperskim. Warto bo tworzą prawdziwe cudeńka 

-
dusia
- Level 2

zgadzam się z tym co pisze opolla. ja z nimi współpracowałam w tym zakresie. Jak potrzebujesz jakiś konkretnych informacji to pisz 

-
kamai
- Level 2

AA ja mam ten problem z głowy bo od razu kupiłam mieszkanie z wybranym przeze mnie wykończeniem pod klucz od dewelopera Atal, od razu szukałam u nich mieszkania w Trójmieście bo wiedziałam że mają taką opcję i to w korzystnej cenie
-
viktor_klos
- Forumowicz

dziękuje za odpowiedzi. firma rzeczywiście interesująca, skontaktuje się z nimi w celu ustalenia szczegółów. ale jak mozesz to napisz tak w skrócie jak to wygląda 

-
dusia
- Level 2

-
viktor_klos
- Forumowicz

bardzo dziękuje dusia za informację, jestem już po kontakcie telefonicznym, w przyszłym tygodniu jesteśmy umówieni na spotkanie
dam znać po jak tam ustalenia, mam nadzieje, ze uda się nawiązać współprace.
dam znać po jak tam ustalenia, mam nadzieje, ze uda się nawiązać współprace.-
dusia
- Level 2

no to daj znać koniecznie jak tam wrażenia po spotkaniu i czy udało się dograć jakieś szczegóły
Fajnie, ze są na rynku takie firmy co ? to fachowcy w swojej dziedzinie , kto jak nie oni wyczarują mieszkanie naszych marzen 
Fajnie, ze są na rynku takie firmy co ? to fachowcy w swojej dziedzinie , kto jak nie oni wyczarują mieszkanie naszych marzen 
-
viktor_klos
- Forumowicz

przepraszam, ze dopiero teraz pisze ale byłem ostatnio mocno zaganiany. po spotkaniu podjąłem decyzji by nawiązać z nimi współpracę, projekt jest juz prawie skończony i niebawem ruszają już z pracami wykończeniowymi
Raz jeszcze dziękuje za pomoc i wsparcie 
Raz jeszcze dziękuje za pomoc i wsparcie 
-
dusia
- Level 2

Wróć do „NIERUCHOMOŚCI I BUDOWNICTWO”