Forum o wnętrzach

Aranżacja wnętrz, wystrój wnętrz, ciekawe pomysły na aranżacje, dekoracje, inspiracje, galeria jak urządzić wnętrza, porady, farby, kolorystyka kuchni, pomysły na aranżację łazienki.
Kamilka75
Level 2
Level 2

Forum o wnętrzach

Postautor: Kamilka75 » 08 paź 2019, 19:29

Dzień dobry. Od kiedy pamiętam byłam noga, jeśli chodzi o urządzanie wnętrz. I w związku z tym potrzebuję miejsca, gdzie ludzie dzielą się poradami na temat urządzania, budowania, przemieniania.. Ogólnie, wystroju domu, jak i może ogrodu, bo z tym też miewam problemy. Może mi coś zasugerujecie?
Mermagda0
Forumowicz
Forumowicz

Re: Forum o wnętrzach

Postautor: Mermagda0 » 21 paź 2019, 13:05

Dzięki za polecenie. Myślę, że też blogi wnętrzarskie powinny świetnie się sprawdzić. Macie takie miejsca w zanadrzu? Zobaczcie sobie tu także ofertę od http://firany-posciel.pl Doradzają tu w kwestie doboru mebli, dodatków i innych rzeczy niezbędnych do kompleksowej aranżacji wnętrz.
dexter27
Forumowicz
Forumowicz

Re: Forum o wnętrzach

Postautor: dexter27 » 06 lis 2019, 21:33

Takie porady są mega pomocne. Teraz tyle jest różnych stylów urządzania wnętrz, że na prawdę można się pogubić. U nas żona się zajmuje aranżacją, ale też często szuka inspiracji na forach i stronach internetowych. Wymarzyła sobie białą toaletkę do sypialni. Zbliżają się jej urodziny, więc to będzie idealny prezent. Mebel jest już w drodze, a ja szukam informacji odnośnie oświetlenia. Znalazłem konkretne porady na https://ecrystal.pl/jak-dobrac-oswietlenie-do-kobiecej-toaletki-n-39.html Warto przeczytać, bo fachowo podeszli do tematu. Jaki rodzaj światła będzie najlepszy i w jakiej odległości należy lampy montować. Podejrzewam, że jest tutaj więcej miłośniczek takich aranżacji, więc zostawiam wam artykuł. Już się nie mogę doczekać reakcji żony, jak zobaczy swój nowy mebel.

Wróć do „WNĘTRZE- ARANŻACJA I WYSTRÓJ”