Jakie znacie ciekawe funkcje pralki?

Aranżacja wnętrz, wystrój wnętrz, ciekawe pomysły na aranżacje, dekoracje, inspiracje, galeria jak urządzić wnętrza, porady, farby, kolorystyka kuchni, pomysły na aranżację łazienki.
urban
Forumowicz
Forumowicz

Jakie znacie ciekawe funkcje pralki?

Postautor: urban » 13 wrz 2013, 14:56

Jakie funkcje poza tymi typowymi mają wasze pralki bądź słyszeliście o jakiś nowościach? Zbieram informacje na ten temat.
mucha
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: mucha » 16 wrz 2013, 11:29

Np. opóźnienie umożliwia zaprogramowanie momentu rozpoczęcia prania nawet kilka/kilkanaście godzin po włączeniu pralki. Możemy więc uruchomić pralkę, a pranie zakończy się w momencie, kiedy będziemy mieli możliwość wyjęcia upranych rzeczy. Dla mnie ważna jest również funkcja prania butów. Parametry prania są dostosowane do prania butów sportowych z tkaniny i tworzywa sztucznego.
katelia1
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: katelia1 » 26 wrz 2013, 14:19

Poczytaj o smart diagnosis - jak się pralka zepsuje, to za pomocą smartfona przesylane jest info dźwiękowe i centrala rozszyfrowuje na tej podstawie co się zepsuło
dzony87
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: dzony87 » 21 paź 2013, 12:32

pralki posiadające program łatwe prasowanie i działa tak, że uruchamia delikatniejszy tryb prania i wirowania oraz zapewnia większą ilość wody w bębnie podczas płukania, dzięki temu tkaniny nie zbijają się ze sobą, są mniej pogniecione co w efekcie daje łatwiejsze i szybsze prasowanie.
monikabert90
Level 4
Level 4

Re: Jakie znacie ciekawe funkcje pralki?

Postautor: monikabert90 » 17 paź 2019, 17:22

A czy w jakiś szczególny sposób dbacie o Wasze pralki? Czytałam ostatnio na stronie http://houseofsolutions.pl/sposoby-pielegnacji-pralki/, że tak naprawdę jest szereg sposobów na to, aby przedłużyć nieco żywotność takiego sprzętu AGD. Polecam sobie w wolnej chwili poczytać, może i Wam takie porady się przydadzą ;)

Wróć do „WNĘTRZE- ARANŻACJA I WYSTRÓJ”