remont
-
Mari
- Forumowicz

Re: remont
Na szczęście my już remont salonu mamy za sobą. Wymieniliśmy meble, dodatki (zasłony, firany), położyliśmy nowe panele, kładliśmy gładzie i malowaliśmy. Tym razem zdecydowaliśmy się na białe ściany - bo to taka klasyka, która się sprawdza przy każdym wystroju. Do malowania użyliśmy Śnieżki Eco - fajna matowa farba akrylowa, która jest śnieżnobiała i oddychająca. Bezpieczna dla alergików (mój mąż:), dobrze się maluje i jest wydajna.
-
Ela78
- Level 2

Re: remont
Sama jestem w trakcie remontu mieszkania i powoli szukam jakiś ciekawych rozwiązań, które mogłabym wykorzystać u siebie w domu. Przeglądając różne strony, trafiłam do firmy https://ritzvilleclassiccars.org/ która specjalizuje się w sztukaterii. Nie sądziłam, że mozna zamówić takie listwy oświetleniowe sufitowe. Człowiek się uczy przez całe życie. Taka sztukateria z pewnością ładnie komponowałaby się z wystrojem mojej sypialni, więc może skuszę się na takie rozwiązanie
Dajcie znac, co wy uważacie na ich temat. Chętnie poznam waszą opinie.
Dajcie znac, co wy uważacie na ich temat. Chętnie poznam waszą opinie.-
MarzenaKama
- Forumowicz