Prezent na Pierwszą Komunię?

Dyskusje, Rozrywka
uleczka
Forumowicz
Forumowicz

Re: Prezent na Pierwszą Komunię?

Postautor: uleczka » 30 sty 2021, 13:26

Ja ostatnio trafiłam na taką ofertę tu https://www.taniaksiazka.pl/t/prezent-na-komunie Jest tu propozycja na prezenty dla dzieci z okazji komuni świętej. Znajdziecie tu różne wydania Biblii, modlitewniki oraz pamiątki Pierwszej Komunii Świętej. Oraz inne ciekawe propozycje. Sprawdźcie sami.
elizax
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: elizax » 01 lut 2021, 15:52

Widzę tutaj kilka naprawdę fajnych inspiracji na prezent. Sezon komunijny coraz bliżej, więc warto zbierać takie informacje.
Justyna32
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: Justyna32 » 15 kwie 2021, 14:16

Super prezent na komunię to zegarek a raczej smartwatch. W tamtym roku kupiłam chrześnicy Garett Kids 4 you RT i jest z niego bardzo zadowolona. W tym roku kupuję taki sam dla bratanka
Kamilka75
Level 2
Level 2

Postautor: Kamilka75 » 18 kwie 2021, 17:43

A moim zdaniem zegarki to nadal klasyka prezentowa i ja bym się na to pokusiła. Ogólnie to sporo się w tym temacie możecie dowiedzieć z sieci. Ja na przykład znalazłam sklep https://zatokazegarkow.pl/zegarki-automatyczne/sinn/piloty , gdzie można dostać świetne zegarki automatyczne. Moim zdaniem to właśnie w nie należy zainwestować.
Angela30
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: Angela30 » 20 kwie 2021, 12:33

Ja mam właśnie dylemat bo z jednej strony uważam, że klasyczne zegarki są lepsze na prezent, a z drugiej smartwatche dzięki swoim funkcją jakie mają są bardziej atrakcyjne, szczególnie dla dzieci. Pomyślałam , że najlepiej było by kupić smartwatcha, który wygląda jak klasyczny zegarek. Nie koniecznie przecież trzeba kupować dziecku smartwatch dziecięcy skoro to ma być pamiątka komunijna. W oko wpadł mi model Garett Women Tiffany. Wygląda naprawdę przepięknie
MichalinaG.
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: MichalinaG. » 22 kwie 2021, 17:25

Smartwatch na komunię to super prezent, który zawsze ucieszy dziecko
zaton
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: zaton » 29 cze 2021, 12:57

Empik Foto ma fotoksiążki okazjonalne - kwestia zebrania odpowiedniej liczby fotek, złożenia tego w całość i można dać coś, co naprawdę zrobi pozytywne wrażenie. Na komunię dziecko najczęściej dostaje głównie takie same prezenty. Warto, aby nie było to zestawów kolczyków, które nie będą używane. Niech będzie z tego jakaś sensowna pamiątka...

Wróć do „Dyskusje, Rozrywka”