Dziwne zawody/zainteresowania pań
-
Marek87
- Forumowicz

Dziwne zawody/zainteresowania pań
Jakie są Waszym zdaniem najdziwniejsze zainteresowania pań? Ja ostatnio widziałem młodą dziewczynę, która... podawała na budowie pustaki.
-
Piotr30
- Level 1

Re: Dziwne zawody/zainteresowania pań
To jeszcze nic
Ja znam panią, która spawa
Zresztą nawet w wolnej chwili przegląda takie informacje i uczy się nowych rzeczy. Podejrzewam, że to jej prawdziwa pasja!
Ja znam panią, która spawa
Zresztą nawet w wolnej chwili przegląda takie informacje i uczy się nowych rzeczy. Podejrzewam, że to jej prawdziwa pasja!- maniok
- Forumowicz

Re: Dziwne zawody/zainteresowania pań
Czyli mówicie, że wszystkie te zawody, które są przeznaczone dla mężczyzn, są dziwne w przypadku kobiet?
Bo według mnie to odważne z ich strony, że wybierają karierę, która przez lata była domeną facetów i pewnie dlatego widok kobiety - żołnierza, górnika, inżyniera, geodety itd. wciąż dziwi w społeczeństwie. A szkoda trochę, bo poza siłą fizyczną wg mnie kobietom nie brakuje nic, żeby takich prac nie wykonywać.
Bo według mnie to odważne z ich strony, że wybierają karierę, która przez lata była domeną facetów i pewnie dlatego widok kobiety - żołnierza, górnika, inżyniera, geodety itd. wciąż dziwi w społeczeństwie. A szkoda trochę, bo poza siłą fizyczną wg mnie kobietom nie brakuje nic, żeby takich prac nie wykonywać.