Czy macie jakiś dobry sposób
- sowbar81
- Level 1

Czy macie jakiś dobry sposób
Jak mogę wykręcić się ze służbowej imprezy integracyjnej? Szef wymyślił sobie wyjazd w przyszły weekend, a ja szczerze mówiąc potrzebuję odpoczynku i nigdzie nie chce mi się jechać 

-
bella91
- Level 2

Re: Czy macie jakiś dobry sposób
A dlaczego ci się nie chce jechać? takie imprezy są bardzo fajne!
My ostatnio znaleźliśmy akwawit noclegi leszno i chyba zarezerwujemy tam pokoje i sale na imprezę weekendową dla pracowników.
Naprawdę jedź bo będziesz załował. Ja też kiedys nie lubiłam takich imprez a teraz chętnie jeżdżę.
My ostatnio znaleźliśmy akwawit noclegi leszno i chyba zarezerwujemy tam pokoje i sale na imprezę weekendową dla pracowników.
Naprawdę jedź bo będziesz załował. Ja też kiedys nie lubiłam takich imprez a teraz chętnie jeżdżę.
-
Piotr30
- Level 1

Re: Czy macie jakiś dobry sposób
Zawsze możesz powiedzieć, ze masz w rodzinie ślub - to jest w zasadzie niepodważalne. A jak nie poskutkuje dodaj, że poprosili Cię na świadka. Ale zgodzę się z przedmówcą - zastanów się jednak czy nie jechać, bo może być fajnie. Ja też kiedyś wykręciłem się z takiej imprezy biznesowej i do dziś żałuję, bo podobno było fantastycznie!