powiedzcie mi proszę czy kojarzycie producenta suplementów Pharmovit ? Byłam ostatnio na zakupach w sklepie zielarskim i zauważyłam, ze mieli sporo produktów właśnie od nich. potem zerknęłam na ich stronę internetową i tam też widzę ze jest w czym wybierać. Co sądzicie o tych produktach ? Są skuteczne ?suplementy z Pharmovit
-
anettka
- Level 1

suplementy z Pharmovit
cześć Wam
powiedzcie mi proszę czy kojarzycie producenta suplementów Pharmovit ? Byłam ostatnio na zakupach w sklepie zielarskim i zauważyłam, ze mieli sporo produktów właśnie od nich. potem zerknęłam na ich stronę internetową i tam też widzę ze jest w czym wybierać. Co sądzicie o tych produktach ? Są skuteczne ?
powiedzcie mi proszę czy kojarzycie producenta suplementów Pharmovit ? Byłam ostatnio na zakupach w sklepie zielarskim i zauważyłam, ze mieli sporo produktów właśnie od nich. potem zerknęłam na ich stronę internetową i tam też widzę ze jest w czym wybierać. Co sądzicie o tych produktach ? Są skuteczne ?-
kitka66
- Level 2

Re: suplementy z Pharmovit
ja często kupuję ich witaminy czy suplementy na wzmocnienie włosów i paznokci. Są okej, ja wybieram je przede wszystkim ze względu na naturalny skład ( nie mają chemii czy sztucznych wypełniaczy).
-
opolla
- Forumowicz

Re: suplementy z Pharmovit
też polecam
właśnie ostatnio uzupełniałam zapasy witamin na okres jesienno-zimowy, który chcąc nie chcąc zbliza się już wielkimi krokami. można je kupić albo w ich sklepie internetowym albo w punktach zielarskich 
właśnie ostatnio uzupełniałam zapasy witamin na okres jesienno-zimowy, który chcąc nie chcąc zbliza się już wielkimi krokami. można je kupić albo w ich sklepie internetowym albo w punktach zielarskich