Pielęgnacja twarzy
- 
				arczi01
- Level 1 
Re: Pielęgnacja twarzy
zobacz na ofertę https://care4skin.pl/

- 
				nitka33
- Forumowicz 
Do pielęgnacji swojej wrażliwej skóry używam naturalnych kosmetyków mokosh. To polska marka, która nie testuje na zwierzętach, ma w ofercie mini produkty, więc można wypróbować dany kosmetyk przed kupieniem pełnowymiarowego opakowania. Moim zdecydowanym faworytem jest krem do twarzy malina o pięknym owocowym zapachu, który wygładza i nawilża cerę.

- 
				Marzena88
- Forumowicz 
A co myślicie o domowej mikrodermabrazji? Czy ktoś z was ma tego typu urządzenie i jest zadowolony? Ja chciała bym sobie kupić i mam nawet jedno na oku z firmy Garett. Wydaje się fajne i cenowo ok.

- 
				karolajna
- Forumowicz 
Ostatnio byłam na zabiegu endermologii na twarz w salonie Mariposa w Warszawie, jestem na prawdę zachwycona  To jest rodzaj masażu podciśnieniowego.  Po dwóch zabiegach juz widze znaczną poprawę, skóra est bardziej wygładzona, jędrna.
 To jest rodzaj masażu podciśnieniowego.  Po dwóch zabiegach juz widze znaczną poprawę, skóra est bardziej wygładzona, jędrna.

To jest rodzaj masażu podciśnieniowego.  Po dwóch zabiegach juz widze znaczną poprawę, skóra est bardziej wygładzona, jędrna.
 To jest rodzaj masażu podciśnieniowego.  Po dwóch zabiegach juz widze znaczną poprawę, skóra est bardziej wygładzona, jędrna.- 
				julka
- Forumowicz 
maski owocowe power wit.c to proste

Wróć do „Pielęgnacja Włosów, Skóry, Paznokci”