Aranżacja wystroju na święta
-
- Forumowicz
Aranżacja wystroju na święta
Witam, moi drodzy. Robię właśnie zakupy świąteczne (wiem, może za wcześnie) i natrafiłam na bardzo ładny zestaw oświetlenia od FLHF. Zamówiłam już drzewka LED, które mi się spodobały. W tym roku chcę z pełnym zaangażowaniem udekorować mój ogród, jak i wnętrze w domu. Szukam inspiracji. Macie może jakieś swoje sprawdzone pomysły lub inspiracje. Coś, co mogłoby mnie natchnąć do kolejnego wystroju? Lubię, jak jest dużo ozdób świątecznych w tym magicznym czasie.
-
- Forumowicz
Re: Aranżacja wystroju na święta
Dzięki za polecenie, już teraz staram się znaleźć nowe światełka i inne dodatki na święta.
-
- Level 2
Weź też pod uwagę tkie dodatki jak świeca zapachowa wanilia . Moim zdaniem prezentują się przepieknie i cudnie pachną.
-
- Forumowicz
Zastanawiam się nad dużymi świecami.
-
- Forumowicz
Ja planując pierwsze święta w nowym domu zdecydowałam się na przeglądanie artykułów poświęconych ozdobom. Znalazłam świetną stronę https://ladnydom.pl/tag/boze-narodzenie. Jest tu sporo pomysłów i inspiracji.
-
- Forumowicz
Ja rozwieszę w tym roku lampki 

-
- Level 4
A czy podobają się Wam na Święta bardziej naturalne elementy dekoracji, na przykład szyszki sosnowe? mi owszem, jak tylko nadchodzi zima wykonuję z ich użyciem różne stroiki do domu
W ten sposób udaje mi się stworzyć wyjątkowy nastrój 

Wróć do „WNĘTRZE- ARANŻACJA I WYSTRÓJ”