Moi drodzy zdradźcie proszę czy na co dzień korzystacie z jakiś narzędzi, które mają Wam ułatwić ogarnianie na bieżąco budżetu domowego i finansów osobistych? Ja mam z tym problem i szukam czegoś, co pomogłoby mi to usystematyzować.jak ogarnąć budżet domowy ?
-
anettka
- Level 1

jak ogarnąć budżet domowy ?
Witam
Moi drodzy zdradźcie proszę czy na co dzień korzystacie z jakiś narzędzi, które mają Wam ułatwić ogarnianie na bieżąco budżetu domowego i finansów osobistych? Ja mam z tym problem i szukam czegoś, co pomogłoby mi to usystematyzować.
Moi drodzy zdradźcie proszę czy na co dzień korzystacie z jakiś narzędzi, które mają Wam ułatwić ogarnianie na bieżąco budżetu domowego i finansów osobistych? Ja mam z tym problem i szukam czegoś, co pomogłoby mi to usystematyzować.-
opolla
- Forumowicz

Re: jak ogarnąć budżet domowy ?
uwierz mi, nie jesteś sama. z tego co widzę wiele osób ma duży problem z ogarnianiem budżetu domowego, ja sama przez długi okres czasu żyłam od pierwszego do pierwszego... próbowałam prowadzić taki prosty budżet domowy, spisywać wydatki itd. Kupuję też w sieci głównie bo zwykle jest taniej. a co do aplikacji to też chętnie poczytam co się sprawdza.
-
dusia
- Level 2

dziewczyny poczytajcie sobie o aplikacji Provema
ja korzystam od jakiegoś miesiąca i jestem zadowolona, sprawdza się póki co 
ja korzystam od jakiegoś miesiąca i jestem zadowolona, sprawdza się póki co 
-
anettka
- Level 1

-
dusia
- Level 2

-
alpi
- Forumowicz

najlepiej wszystko kartą płacić i dostawać na konto, wtedy masz statystyki
-
anettka
- Level 1

n ie każdy lubi płacić kartą poza tym potem to śledzenie konta bankowego i wyciągów, no nie jest to już takie proste i szybkie
dusia bardzo dziękuje za szczegółowe info na temat aplikacji, chyba rzeczywiście ją sobie zainstaluje 
dusia bardzo dziękuje za szczegółowe info na temat aplikacji, chyba rzeczywiście ją sobie zainstaluje 
-
dusia
- Level 2

koniecznie, na pewno będziesz zadowolona 

-
anettka
- Level 1

też tak myslę. w sumie niczym nie ryzykuje skoro jest to zupełnie darmowe
aż sama jestem ciekawa wniosków po miesiącu czy dwóch jej używania.
aż sama jestem ciekawa wniosków po miesiącu czy dwóch jej używania.-
dusia
- Level 2

no tu już nic się nie ukryje ;p ale to dobrze, będziesz mieć świadomość tego ile i na co konkretnie wydajesz
wtedy można pomysleć o tym gdzie szukać ewentualnych oszczędności 
wtedy można pomysleć o tym gdzie szukać ewentualnych oszczędności 
-
anettka
- Level 1

dokładnie tak
aplikacja już zainstalowana, korzystam od kilku dni, póki co za wiele powiedzieć nie mogę ale jestem dobrej myśli, obsługa jest bardzo intuicyjna 
aplikacja już zainstalowana, korzystam od kilku dni, póki co za wiele powiedzieć nie mogę ale jestem dobrej myśli, obsługa jest bardzo intuicyjna 
-
dusia
- Level 2

cieszę się, ze korzystasz i jesteś zadowolona
mi się najbardziej podoba ta opcja zwrotu za zakupy, dla kogoś, kto robi je często to naprawdę super opcja.
mi się najbardziej podoba ta opcja zwrotu za zakupy, dla kogoś, kto robi je często to naprawdę super opcja.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość