Jakie prezenty na święta w tym roku?
-
ewelina8393
- Level 4

Re: Jakie prezenty na święta w tym roku?
Naprawdę jest wiele rzeczy, które możesz podarować z okazji swiąt – ja proponowałbym, aby tym prezentem był fotoobraz. Tutaj: http://ekodruki.pl/k/vtme,fotoprezenty można przeczytać, dlaczego fotoobraz jest tak dobrym pomysłem! Spodoba się taki prezent na pewno zdecydowanie każdemu. Polecam zerknąć.
-
bianka
- Level 1

W tym roku stawiam na spersonalizowane prezenty jak fotoksiążki, fotokubki, kalendarze itd
-
malwax
- Forumowicz

U mnie w rodzinie i wśród znajomych postawiliśmy na praktyczne prezenty. Więc zapewne będą różne karty podarunkowe albo jakieś zestawy kaw i herbat. Ewentualnie jakieś rzeczy codziennego użytku - ja mam nadzieję, że dostane coś do kuchni albo jakąś książkę, najlepiej kucharską
Dla mnie takie prezenty są znacznie lepsze niż kupowanie jakiś drobiazgów, które tylko zbierają kurz na półkach
Dla mnie takie prezenty są znacznie lepsze niż kupowanie jakiś drobiazgów, które tylko zbierają kurz na półkach-
wschodnia5
- Level 2

Jak co roku trzeba kupić kartki świąteczne. Na pewno bliscy się z takich ucieszą. Można samodzielnie zaprojektować kartki świąteczne z własnym zdjęciem https://www.empikfoto.pl/fotokartki-swiateczne To zawsze miły prezent. Kilka szczerych słów od bliskiej osoby to miły gest.
-
Unika
- Level 1

Zupełnie nie miałam pomysłu na prezenty dla naszych mężczyzn w rodzinie. Jednak gdy trafiłam na ten sklep https://fashionpolska.pl/t-shirty-meskie/wyprzedaz to stwierdziłam, że takie T-shirty będą dla niech idealne. Są markowe, dobrej jakości i w dodatku jest teraz na nie obniżka cen nawet do 60%. Może też będziecie chętni na takie zakupy? 

-
BurkaMilosci
- Forumowicz

-
Iris
- Forumowicz

Większość prezentów już mam. Najfajniejsza zdobycz to piękny różowy blender dobrej marki SMEG https://agdsmart.pl/blender-smeg-blf01p ... 81279.html Siostra jest fanką różu i smoothie, więc wiem, że będzie prezentem zachwycona
Powiem wam, ze mi też się ten blender podoba, chyba kupię go sobie w niebieskim kolorze 
Powiem wam, ze mi też się ten blender podoba, chyba kupię go sobie w niebieskim kolorze 
-
kocikot
- Forumowicz

Dla mnie przede wszystkim będą to tanie prezenty świąteczne, bo pandemia uderzyła nas po kieszeniach i musimy się ograniczać z wydatkami. Wierzę jednak, że da się coś wymyślić w każdej cenie! Ile osób macie do obdarowania? Wydaje mi się, że najłatwiej jest obdarować dzieci, bo jest tyyle zabawek.
-
collins.shemar
- Forumowicz

Nie mam w tym roku żadnych pomysłów na prezenty. Będzie ciężko.
-
raegar
- Level 1

Jak chcesz kupić naprawdę dobry prezent to musisz liczyć się z wyszukanym produktem, na pewno kobieta będzie zadowolona z oferty na zegarek. Polecam Ci taką markę https://protime24.pl/product-aar-62152- ... wkowy.html Bardzo znana i ceniona marka która powinna zadowolić twoją kobietę
-
raegar
- Level 1

Dla mnie najlepszym prezentem zawsze jest, była i będzie książka. Ze względu na fakt, że książki w moim domostwie królują, więc to chyba najlepszy wybór w każdym domu, chyba, że jesteście zacofani xD. Z córką przerabiamy teraz https://www.taniaksiazka.pl/ksiazka/nie ... en-follett - ponieważ lubi tego typu książki. Polecam
!
!-
malwinapietrzak
- Forumowicz

A może jakaś ciekawa książka, która pozwoli miło spędzić zimowy wieczór? marek nowakowski posiada w swojej kolekcji bardzo dużo ciekawych propozycji, które z pewnością nie jednej osobie przypadną do gustu. Taki prezent na pewno będzie praktyczny no i nie obciąży budżetu osoby, która wybiera prezenty. Jego dzieła cieszą się świetnymi opiniami na rynku i mają pozytywny odzew.
-
fibii
- Forumowicz

Staram się zawsze wcześniej zrobić rozeznanie co by bliscy chcieli dostać, wtedy łatwiej coś kupić i zazwyczaj wszystko kompletuję dużo wcześniej. Siostra na pewno będzie zadowolona z prezentu bo jej kupilam lokówkę do fal curl styler babyliss. Sama jestem super ciekawa jak się będzie tym urządzeniem roki te fale, bo wygląda dosyć nietypowo.
-
malwinapietrzak
- Forumowicz

Myślę, że fajnym pomysłem są praktyczne i pomocne rozwiązania np. podczas czytania książek. podstawka pod książkę do czytania to prezent, który spodoba się wszystkim miłośnikom czytania w każdej pozycji. Taka podstawka nie tylko świetnie się prezentuje, ale jest wykonana z dbałością o każdy detal i szczegół i będzie służyła przez bardzo długi czas.
-
jakobi
- Level 1

Super prezent na święta dla fana kraftowego piwa to zestaw piw Pilsvar z Grybowa. To polskie piwa regionalne, ja jestem wielkim ich fanem a pijam tylko piwa rzemieślnicze, na koncernówki szkoda mi pieniędzy, nie są ich warte. Także o ile macie wśród bliskich amatorów piwa, to na bank będą zadowoleni z takiego prezentu, gwarantuję.