Panele podłogowe, jakie?
-
- Forumowicz
Re: Panele podłogowe, jakie?
dla tych co szukają ciekawej podłogi polecam zajrzeć na http://modne-podlogi.pl/, znajdziecie tam wszystko o podłogach. Od inspiracji i porad po ciekawe rozwiązania i stosowne porady dotyczące samego montażu i tego na co zwrócić przy nim uwagę. Z doświadczenia wiem, że nawet najpiękniejszy panel nie będzie dobrze się prezentował jeżeli nie pasuje do wnętrza i nie jest dobrze położony...
-
- Level 1
Dobre pytanie. Dzisiaj na pewno ważne będzie to, byście samodzielnie znaleźli takie aranżacje, które na Was zrobią największe wrażenie. Ja czuję, że dobrym wyborem mogłoby być skorzystanie z takich rozwiąząń jak https://eurodeco.pl/Panele-Samoprzylepne-c105 dlatego też warto zajrzeć tam już teraz. Pomyślcie nad tym dobrze.
-
- Forumowicz
Bardzo dobrymi opiniami cieszą się panele akustyczne , które nie dość, że są bardzo proste w montażu to jeszcze bardzo dobrze wyciszają pomieszczenie, niwelując źródło hałasu np. z górnego piętra. Myślę, że każdy kto zainwestuje w ten produkt będzie zadowolony przez bardzo długi czas, gdyż wyglądają one świetnie i dopełniają całość pomieszczenia, a w dodatku można je kupić w bardzo dobrych cenach.
-
- Forumowicz
Wolałam trochę kasy dołożyć i kupić drewniany parkiet od Kaczkan. Przynajmniej mam pewność, że jakość jest dobra i posłuży mi przez długi czas. Panele kiedyś kupiłam po taniości to po trzech latach było trzeba wymieniać.
-
- Forumowicz
Winylowe. Brat montował u siebie. Zdecydował się na Arbiton, które imitują kamień. Fajnie się prezentują w domu.
-
- Forumowicz
W końcu zabrałem się za remont. Wymieniłem też podłogę. Szukałem czegoś nowego. I znalazłem ciekawe rozwiązanie - podkład pod panele firmy wineo. Super sprawa! Wycisza i utrzymuje temperaturę. Nie czuć chłodu. Polecam.
-
- Forumowicz
Ja w końcu zabrałem się za remont mieszkania. Tyle że u mnie wszystko jest do wymiany od podłóg aż po niemalowany sufit i ściany. Zastanawiam się nad skorzystaniem z usług pracowni architektonicznej Architetto. Podobno specjalizują się w takich sprawach.
-
- Forumowicz
każde biuro projektowe pomoże w aranżacji. Warto sprawdzić jak wyglądają poszczególne projekty i czy przypadkiem nie są powielane we same wzorce w każdym projekcie
-
- Forumowicz
Ja zdecydowałem się na panele laminowane. Laminaty HPL i metaliczne kupiłem w krakowskiej firmie patron-bis i nie żałuję tej decyzji - jakość materiałów była bardzo dobra, w przystępnych cenach!
-
- Forumowicz
- Kontaktowanie:
Skoro jesteśmy w takim temacie, to może akurat komuś się przyda moja rada. Niedawno zamawiałem panele i szukałem sklepu gdzie mają duży wybór, bo nie mogłem się na nic zdecydować i w końcu trafiłem na taki sklep. Wybór ogromny, obsługa miła, wszystko jak powinno być! Sprawdzcie sami podlogi24 net
Wróć do „PROJEKTY DOMÓW, MATERIAŁY BUDOWLANE, MATERIAŁY WYKOŃCZENIOWE”