Buty na jesień
- 
				kamai
- Level 2 
Re: Buty na jesień
Jesienią aż do zimy praktycznie też wybieram sportowe obuwie, ostatnio zajrzałam na e-sporting.pl i jestem zaskoczona ilością modeli i znanych marek, teraz mam wszystkie w jednym miejscu.  

- 
				AinEingarp
- Level 3 
Ja w zeszłym roku kupiłam botki w wojasie. To bardzo wygodne buty i lubię w nich chodzić.

- Koniu
- Forumowicz 
Super, dzięki za wszystkie porady 

- 
				trylogia
- Level 3 
- annaka
- Forumowicz 
Ja dzisiaj byłam w CCC patrzeć na botki. Nawet cienkie kozaki już się pojawiły.

- 
				sulwisia
- Forumowicz 
Ja tam już dawno nie kupuję. Tym bardziej butów na sezon jesienno- zimowy. Ale we wspominanym wyżej shoe4u znalazłam fajnie, niedrogie botki i na nie się pokuszę:D

- 
				Szulska
- Forumowicz 
Na jesień to tylko botki  Zerknijcie na buty damskie hurtownia, botków mają dużo i to w różnych fasonach, więc na luzie można powybierać. Mnie to i tak najbardziej kuszę te ceny
 Zerknijcie na buty damskie hurtownia, botków mają dużo i to w różnych fasonach, więc na luzie można powybierać. Mnie to i tak najbardziej kuszę te ceny  Chociaż oczywiście buty muszą mi się podobać, żebym chciała je kupić
 Chociaż oczywiście buty muszą mi się podobać, żebym chciała je kupić 

Zerknijcie na buty damskie hurtownia, botków mają dużo i to w różnych fasonach, więc na luzie można powybierać. Mnie to i tak najbardziej kuszę te ceny
 Zerknijcie na buty damskie hurtownia, botków mają dużo i to w różnych fasonach, więc na luzie można powybierać. Mnie to i tak najbardziej kuszę te ceny  Chociaż oczywiście buty muszą mi się podobać, żebym chciała je kupić
 Chociaż oczywiście buty muszą mi się podobać, żebym chciała je kupić 
- innocent
- Level 1 
Mi najlepiej się chodzi w botkach na koturnie https://www.czasnabuty.pl/pol_m_Obuwie- ... e-142.html  Wysoka nie jestem, więc takie buty idealnie mi pasują
 Wysoka nie jestem, więc takie buty idealnie mi pasują 

- 
				AinEingarp
- Level 3 
Ja w zeszłym roku chodziłam sporo w botkach na koturnie, teraz jednak bardziej spodobały mi się bikery Loriblu znalezione w sklepie internetowym z ekskluzywnymi butami. Są wykonane z wysokiej jakości skóry i na tyle uniwersalne, że będę mogła je mieć na następne sezony. Co o nich myślicie?

- 
				Manuela
- Level 2 
Ciekawie wyglądają. Buty na jesień powinny być porządne i ciepłe, przynajmniej ja na to patrzę.

- 
				agaziela15
- Forumowicz 
Ja jesienią stawiam na sztyblety. Są wygodne i sprawdzaja się w czasie deszczu. W tym roku sprawiłam sobie już 2 parę 
https://lamoda.pl/click/offer-clickbuy/ ... omsearch:1

https://lamoda.pl/click/offer-clickbuy/ ... omsearch:1
- 
				AinEingarp
- Level 3 
- 
				Kloratka89
- Forumowicz 
Ja ostatnio kupiłam buty w zoio, ogólnie posiadają obuwie na każdą porę roku.

Ostatnio zmieniony 23 maja 2017, 10:56 przez Kloratka89, łącznie zmieniany 1 raz.

- annaka
- Forumowicz 
Ja ogólnie na takie cieplejsze dni wybieram botki, więc jesień i wiosna na pewno będę biegać w takich http://polandi.eu/Botki-CHARLOTTE-Brazowe-z-kokarda-p22609 Póki co chodzę w normalnych traperach, ale powoli robi się w nich za ciepło.

- 
				Arkadiusz1
- Level 2 
Ja bardzo cenię sobie komfort. Właśnie dlatego najczęściej korzystam po prostu z adidasów. Najbardziej do gustu przypadły mi takie buty https://retrokicks.pl/pol_m_MESKIE_adid ... s-170.html Jeśli nigdy ich nie nosiliście, to warto spróbować. Są niesamowicie wygodne.