Pomysł na prezent
-
- Level 3
Re: Pomysł na prezent
Ja także lubię dostawać biżuterię. Kosmetyki wolę jednak kupować sobie sama.
- jenny1
- Level 2
Ja też uważam, że biżuteria to bardzo dobry pomysł. Najlepsza moim zdaniem jest srebrna, skromna, bardzo elegancka i stylowa. Nie sztuką jest się obwiesić jak choinka, co wygląda co najmniej komicznie. Sztuką jest wyglądać elegancko przy małych drobiazgach. Najfajniejszym prezentem byłby taki komplet biżuterii http://sprzedajemy.pl/komplet-srebrnej-bizuterii-z-cyrkonia,2707452 bardzo delikatna i po prostu śliczna.
-
- Forumowicz
Wszystko zależy jaka okazja jeśli to przykładowo prezent na 18 to warto coś zabawnego kupić. Coś z podtekstem. W taki dzien warto się uśmiechać.
-
- Forumowicz
Jeżeli koleżanka kończy 18 lat to najlepszym prezentem będzie coś o czym marzy i coś co zapamięta do końca życia! Ja osobiście mogę polecić Ci to co sama chciałabym dostać
https://katalogmarzen.pl/pl/k/prezent-na-18 i myślę, że jej na pewno też się bardzo spodoba i będzie Ci wdzięczna 

-
- Level 3
A co myślicie o karnecie na jakiś zabieg pielęgnacyjny? Ja koleżance kupiłam voucher na masaż i była tym zachwycona.
-
- Forumowicz
Ja tylko chciałam zauważyć, że jesteśmy w dziale moda damska, w temacie pomysł na prezent. Więc może ograniczmy się do pomysłów modowych, a nie wynalazków typu voucher do spa 
Ja tym razem odpuszczę sukienki, torebki, buciki i pójdę w innym kierunku. Co powiecie na plecaki skórzane? To też jest element garderoby, które wypadałoby, żeby był na odpowiednim poziomie. Ładny plecaczek fajna sprawa, przyda się w różnych okolicznościach, nawet jeśli skończyło się już edukację. Może więc być prezentem tyleż nieoczywistym, co użytecznym.

Ja tym razem odpuszczę sukienki, torebki, buciki i pójdę w innym kierunku. Co powiecie na plecaki skórzane? To też jest element garderoby, które wypadałoby, żeby był na odpowiednim poziomie. Ładny plecaczek fajna sprawa, przyda się w różnych okolicznościach, nawet jeśli skończyło się już edukację. Może więc być prezentem tyleż nieoczywistym, co użytecznym.
-
- Junior Admin
Ja to nigdy nie wiem co kupić. Na szczęście jest internet i na różnych stronach można znaleźć przydatne pomysły na prezenty. Teraz zamawiam Lalkę Violetta, podobno dziewczynki szaleją na jej punkcie, więc prezent dla siostrzenicy mam już z głowy.
- bandrzej85
- Forumowicz
Wydaje mi się że najlepsza jest taka neutralna biżuteria, chyba, że znasz swoją kobietę na wylot to wtedy możesz pokusić się o coś bardziej szalonego 

- dyskutantka
- Level 2
Z biżuterią jednak bym nie ryzykowała,kobiety lubią sobie same wabierać tego typu cacuszka, najlepsze są perfumy,a w perfumerii też pracują kobiety,więc spokojnie doradzą odpowiedni zapach. 

- bandrzej85
- Forumowicz
Ale z perfumami pewnie tak samo jest... Jak wybrać ten "odpowiedni" ? Myślę, że można zabrać kobietę za rękę i pójść z nią ... niech sobie wybierze
jako się odpowiednio zaaranżuje to też może to być "niespodzianką"

- dyskutantka
- Level 2
-
- Level 3
Tylko, że ten zapach może się i tak nie spodobać osobie obdarowywanej. To bardzo indywidualna kwestia.
- dyskutantka
- Level 2
- innocent
- Level 1
- dyskutantka
- Level 2