walka z administracją i biurokracją

My, Świat, który nas otacza
duma10
Forumowicz
Forumowicz

walka z administracją i biurokracją

Postautor: duma10 » 12 cze 2019, 08:34

musiałam ostatnio pozałatwiać mnóstwo spraw urzędowych i różnych innych formalności. A to zarejestrować psa, a to złożyć wniosek o dotację, a to uzyskać poświadczenie zameldowania... i szczerze mam już po dziurki w nosie tych wszystkich procedur, wymogów administracyjnych i wszechobecnej, rozrastającej się w tempie geometrycznym biurokracji :mad:
Dlatego kiedy jeszcze trzeba było przypilnować sprawy odszkodowania, całkowicie zdałam się na pomoc specjalistów w tej materii. Wygooglałam https://codex.org.pl/odszkodowania/odszkodowanie-z-oc-sprawcy/, skontaktowałam się, przekazałam wszystkie dokumenty i przestałam się czymkolwiek przejmować. Panie (i Panowie) z wybranej przeze mnie firmy wykazali się pełnym profesjonalizmem i imponującą skutecznością :super:
Ostatnio zmieniony 17 cze 2019, 08:53 przez duma10, łącznie zmieniany 1 raz.
jankamor
Level 1
Level 1

Re: walka z administracją i biurokracją

Postautor: jankamor » 19 cze 2019, 14:17

Współczuje, ale pewnie z takim odszkodowaniem też jest pełno załatwiania.
trik01
Level 1
Level 1

Re: walka z administracją i biurokracją

Postautor: trik01 » 23 lip 2019, 06:28

Z dokumentami i ich przechowywaniem to trochę zachodu jest. Dlatego lepiej korzystać z usług profesjonalistów takich jak https://www.archiwizacjadokumentow.com.pl/ . Zajmują się kompleksową archiwizacją dokumentów, jak potrzeba doradztwem z zakresu organizacji i funkcjonowania archiwów zakładowych, porządkowaniu dokumentacji czy archiwów, jak i niszczeniem dokumentów. Pełen zakres usług znajdziecie na stronie. Firma jest jak najbardziej godna polecenia.

Wróć do „My, Świat, który nas otacza”