ferie 2017
-
- Forumowicz
ferie 2017
Ja od jakiegoś czasu rozważam wyjazd na tak zwane zimowe wakacje .Siostra podesłała mi ofertę ośrodka Primavera nad morzem i jestem Zachwycona tą ofertą. Aż sama chciałabym zostać dzieckiem i móc bez żadnych wyrzeczeń pojechać na takie ferie:( Zimowe wczasy nad morzem w Primavera Jastrzębia Góra mogą okazać się strzałem w dziesiątkę - tyle atrakcji dla dzieciaków no i w sumie dla dorosłych też... Cenowo też mi się barzo podoba, ale czy to nie jest istne szaleństwo z mojej strony?:D Powiedzcie, że nie, i że dobrze robię i każdemu taki luksus raz na jakiś czas się należy ^^?
-
- Forumowicz
Re: ferie 2017
Mnie niestety nie stać na tak drogie ferie dla dzieci. Ale za to biorę tydzień wolnego, znalazłam fajna wyszukiwarkę atrakcji dla dzieci w danym mieście http://www.corobic.pl/robotyka?page=1 i zapewnię im świetnie spędzony czas w rodzinnym gronie. Do wyboru jest naprawdę wiele rzeczy i nawet nie wiedziałam, że moje miasto też ma tyle atrakcji . Zapowiadają się świetne ferie.
-
- Level 4
Ja w tym roku wybieram się ze znajomymi na narty
Dawno nie byłam
Walizki już w sumie spakowane
Wyszły co prawda po drodze jakieś problemy, bo okazało się, źe w miejscu, w którym się zatrzymamy nie akceptują zwierząt. Ale na szczęście udało mi się szybko znaleźć Pensjonat dla Psów pod Warszawą, w którym zostawię pieska na kilka dni
Znajoma bardzo chwaliła panią Magdę Pawlak, która tam pracuje, więc nie mam obaw 

-
- Level 1
Ferie, ferie i po feriach, ale śniegu było dużo 

-
- Forumowicz
Wyjeżdżaj, wyjeżdżaj, ja sobie nie wyobrażam roku bez ferii zimowych, mimo że szkoła już dawno za mną
Po pobycie w hotel Ustroń lepiej mi się pracuje i humor mi się poprawił po ciężkim styczniu w pracy
Naprawdę polecam taki reset od czasu do czasu.

- yaska
- Level 1
Planujemy wyjazd na narty. Mam nadzieję, że na przyszły tydzień uda się złapać fajne last minute, tradycyjnie szukamy w itace, zobaczcie w ogóle jakie ceny: http://www.itaka.pl/last-minute/?packag ... al-price=0
- Wesoły żniwiarz
- Forumowicz
A na narty to jakie ma jeszcze Itaka ciekawe oferty, prócz tych?
-
- Level 1
o i znowu temat wraca, zaraz nowy rok i ferie
Wróć do „My, Świat, który nas otacza”