Dzień dobry Wam wszystkim!
Właśnie robię zakupy na przyszłość - internetowe. No i szukając wózków dziecięcych trafiłam na https://www.3kiwi.pl/pol_m_Marki_Cybex_ ... -1834.html i modele, które kosztują ponad 8 tysięcy złotych!!! I zachodzę w głowę, z czego bierze się taka kwota... No, niektóre z nich to są jakieś zestawy 4w1, że pozwalają zrobić z nich foteliki samochodowe albo inne, przydatne akcesoria. OK, ale czy to wszystko jest warte takich pieniędzy - jak sądzicie?
wózek 8k
-
- Forumowicz
Re: wózek 8k
zerknij sobie jeszcze na wózki z firmy Riko. Ja kupiłam model Villa i jestem bardziej niz zadowolona
duża i bardzo wygodna dla maluszka gondola, z materacykiem i regulowanym z zewnątrz oparciem. Koła są pompowane więc idealnie sprawdzą się też na bardziej wymagającym terenie. No i sam wygląd wózka jest super - nowoczesny a jednocześnie prosty w swojej formie.

-
- Forumowicz
Ja także ostatnio zainwestowałem bardzo dużo pieniędzy w wózek.Po prostu to się opłacało.
-
- Forumowicz
A ja zdecydowałam się na Easygo VirageEcco. Posiada on wygodną gondolę która może być złożona na płasko oraz siedzisko ze specjalnym systemem pasów, dzięki którym mogą z niego korzystać maluchy od dnia narodzin. Koła są z wytrzymałego poliuretanu ze świetną amortyzacją. Łatwy w obsłudze, przyjemnie się go prowadzi , solidy i bezpieczny.
Wróć do „My, Świat, który nas otacza”