Praca, rodzina, znajomi... jak to wszystko pogodzić?

Forum Praca, Bezrobocie: szukasz pracy? oferujesz pracę? Oferty pracy i propozycje współpracy.
Martah
Forumowicz
Forumowicz

Praca, rodzina, znajomi... jak to wszystko pogodzić?

Postautor: Martah » 06 sie 2013, 16:18

Witajcie! :)

Na razie jestem studentką i nie mam stałej pracy, ale już widzę jak ciężko jest łączyć życie towarzyskie z zawodowym. Potem jest pewnie jeszcze trudniej... M.in. dlatego postanowiłam pomóc doktorantce z mojej uczelni (SWPS) w przeprowadzeniu badania na temat powiązania życia rodzinnego z zawodowym. Myślę, że to mega ważny temat i dotyczy tak naprawdę większości z nas (tak mi się przynajmniej wydaje). Czy chcielibyście mi pomóc i wziąć udział w tym badaniu?

W tym badaniu mogą wziąć udział pary, które co najmniej od roku mieszkają razem oraz co najmniej od roku pracują. Kwestionariusze muszą być wypełnione przez obu partnerów osobno, tylko takie mogą być brane pod uwagę w analizach. Korzyści z badania są takie, że dostaniecie zbiorcze wyniki, które pokażą jak to jest w wśród różnych par. Druga korzyść to możliwość udziału w losowaniu jednej z 50 nagród (m.in. iPody, bony do Empiku, bilety do Multikina). Ankieta jest w całości wypełniana w internecie, można ją wypełnić dowolnego dnia o dowolnej godzinie.

Tutaj znajduje się sama ankieta i więcej szczegółowych informacji: www[kropka]surveymonkey[kropka]com/s/martaw .Będę Wam niezwykle wdzięczna za pomoc i udział!!! O ile pojedyncze osoby zgadzają się wypełniać, to zwykle trudno jest, żeby oboje partnerzy wypełnili kwestionariusze...Tak więc jeśli namówicie partnera lub partnerkę na udział, to z góry WIELKIE dzięki! :)

Wróć do „Praca, Bezrobocie”