[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead Jaki macie sprzęt w swojej kuchni? - forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
Zamieszczanie adresów URL i reklam w postach jest możliwe tylko po wykupieniu subskrypcji. Kliknij na:
Zakup reklamy / subskrypcji
REKLAMA / SUBSKRYPCJA
20 adresów URL lub reklam - 25zł
50 adresów URL lub reklam - 40zł
500 adresów URL lub reklam - 90zł
Kwotę za wybrany pakiet należy przelać na konto bankowe, a potwierdzenie wpłaty przesłać emailem podając login lub loginy, na które należy rozdzielić powyższą subskrypcję.
forumdyskusyjne.net
Numer konta: 21 1020 5402 0000 0802 0235 5808
Email: reklama@forumdyskusyjne.net
Telefon kontaktowy: 696 170 317
Dla mnie najgenialniejszym urządzeniem jest mikser Kitchen Aid. Mam też wyrobione zdanie o pewnych innych "pomocnikach", ale nie chcę się na razie zbytnio rozpisywać. Poczekam na ewentualną dyskusję.
-
no fakt jest duża wygoda, moja koleżanka taki ostatnio kupiła i jest mega zadowolona ja teraz planuję kupić zmywarkę i pralkę.. ale mam trochę problem z kuchnią, bo nie wiem, czy zrobić zwyczajnie czy wybierać sprzęt pod zabudowę..
zaczynam od tych większych, póki jeszcze mam środki ale bardzo chętnie poczytam o innych, ciekawych doświadczeniach, bo pewnie kiedyś i na mniejsze zakupy czas nadejdzie właściwie każdy użytkownik jakiegoś sprzętu może pomóc, jeśli może mi polecić jakąś sprawdzoną i solidną firmę
szczerze mówiąc to nawet nie przyszło mi coś takiego do głowy (jak ten młynek) gdyby się sprawdziło z rurami to bardzo fajne rozwiązanie, można sobie kłopotu z odpadkami oszczędzić a skoro masz zmywarkę to możesz mi powiedzieć, czy to dobry zakup? może po prostu poświęcić ten czas i zmywać normalnie.. nie mogę się jakoś zdecydować..
A czy ktoś posiada halogen over'a w kuchni ? Nie wiem czy opłaca się kupować, wynajmujemy mieszkanie, piekarnik jest jeszcze z 20-letnia międzywojennego chyba Kuchenka na gaz, Nawet zapiekanki spalone Masakra no i zastanawiam się nad wyjściem.
mhm.. nie nadchodzi w waszym domu chwila, kiedy nie macie już naczyń? ostatnio właśnie sporo czytałam pozytywnych opinii na temat tej firmy i o technologii 6-ty zmysł.. zwracacie na to uwagę? wiecie coś na ten temat?
W mojej kuchence mikrofalowej jest właśnie technologia 6-ty zmysł. Nie muszę jej programować , bo kuchenka sama dobiera i dostosowuje poziom energii. Bardzo fajna sprawa!
no właśnie w zmywarkach też jest i podobno bardzo fajne.. i ostatnio też przeglądałam zmywarki whirlpoola z tą technologia i ogólnie sporo fajnych opcji mają