[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead Pierogi , pierożki, tortellini - forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
Zamieszczanie adresów URL i reklam w postach jest możliwe tylko po wykupieniu subskrypcji. Kliknij na:
Zakup reklamy / subskrypcji
REKLAMA / SUBSKRYPCJA
20 adresów URL lub reklam - 25zł
50 adresów URL lub reklam - 40zł
500 adresów URL lub reklam - 90zł
Kwotę za wybrany pakiet należy przelać na konto bankowe, a potwierdzenie wpłaty przesłać emailem podając login lub loginy, na które należy rozdzielić powyższą subskrypcję.
forumdyskusyjne.net
Numer konta: 21 1020 5402 0000 0802 0235 5808
Email: reklama@forumdyskusyjne.net
Telefon kontaktowy: 696 170 317
DANIA MIĘSNE: dania mięsne obiadowe, wołowina, wieprzowina, piersi z kurczaka, dziczyzna. Propozycje na obiady, kolacje i przyjęcia. Dania pyszne i lekkostrawne dla całej rodziny.
lubicie pierogi z mięsem? sami je robicie czy kupujecie gotowe? O ile pierogi udaje mi się nawet samemu zrobić o tyle tortellini nigdy nie robiłem sam brak mi cierpliwości i mam po prostu za duże ręce żeby je kleić wole kupić gotowe wiem to trochę jak iść na łatwiznę ale udało mi się znaleźć takie fajne Montegrappa Tortellini z szynką Prosciutto