znaki drogowe
-
- Forumowicz
znaki drogowe
gdzie sie zaopatrywaliście?
-
- Forumowicz
Re: znaki drogowe
nie znam firmy od znaków, ale jeśli poszukujecie aktywnych przejść dla pieszych, które mogą wam uratować życie to polecam wejść na stronę https://www.bezpieczne-przejscia.pl/ . System ten jest zbudowany na bazie słupów kompozytowych i jest to zaawansowany, „inteligentny” system aktywnego przejścia wyposażony w żółte światła ostrzegawcze zainstalowane we wnętrzu słupa stojącego przy przejściu, które uaktywniają się w momencie detekcji pieszego w strefie oczekiwania. Myślę, że to idealnie rozwiązanie dla wielu miejsc.
-
- Forumowicz
Jeżeli chodzi o znaki drogowe to polecam poszukać dobrego sklepu internetowego, podobno teraz jest ich sporo. W internecie można znaleźć naprawdę znaki drogowe w dobrej cenie jeżeli komuś zależy, ja sam ostatnio potrzebowałem i znalazłem bez problemu
-
- Forumowicz
Bardzo dobra firma od znaków drogowych to Andros z Redy https://andros-reda.pl/ U nich możecie liczyć na wysoką jakość i rozsądne ceny a oprócz znaków można tam zakupić też elementy architektury miejskiej jak stojaki rowerowe, kosze na śmieci, słupki czy tabliczki informacyjne. My się u nich solidnie zaopatrzyliśmy.
-
- Level 2
Znaki to jedno, ale też i ławki parkowe nowoczesne musimy mieć właśnie w mieście i pytanie jest, jak to się w ogóle kupuje? Ktoś z Was ma może ogólne rozeznanie? Bo ja to w sumie nie wiem już, co wybierać i tak dalej. Co prawda mamy to poddać pod komisję i ja sama nie będę wybierała, ale wiadomo, jak jest, muszę mieć jakieś polecenie, albo przynajmniej pomysł. To jak?
Wróć do „NIERUCHOMOŚCI I BUDOWNICTWO”