znaki drogowe

Skarbiec informacji i porad odnośnie obrotu nieruchomościami, architektura, nieruchomości komercyjne, architektura wnętrz, wystrój oraz inspirujące pomysły aranżacji ogrodów, balkonów, tarasów, ciekawe informacje z branży budowlanej, projekty domów.
Iris
Forumowicz
Forumowicz

znaki drogowe

Postautor: Iris » 12 lis 2020, 21:27

gdzie sie zaopatrywaliście?
malwinapietrzak
Forumowicz
Forumowicz

Re: znaki drogowe

Postautor: malwinapietrzak » 23 lis 2020, 11:49

nie znam firmy od znaków, ale jeśli poszukujecie aktywnych przejść dla pieszych, które mogą wam uratować życie to polecam wejść na stronę https://www.bezpieczne-przejscia.pl/ . System ten jest zbudowany na bazie słupów kompozytowych i jest to zaawansowany, „inteligentny” system aktywnego przejścia wyposażony w żółte światła ostrzegawcze zainstalowane we wnętrzu słupa stojącego przy przejściu, które uaktywniają się w momencie detekcji pieszego w strefie oczekiwania. Myślę, że to idealnie rozwiązanie dla wielu miejsc.
patna
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: patna » 11 gru 2020, 11:32

Jeżeli chodzi o znaki drogowe to polecam poszukać dobrego sklepu internetowego, podobno teraz jest ich sporo. W internecie można znaleźć naprawdę znaki drogowe w dobrej cenie jeżeli komuś zależy, ja sam ostatnio potrzebowałem i znalazłem bez problemu
mekintosz
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: mekintosz » 12 sty 2021, 20:58

Bardzo dobra firma od znaków drogowych to Andros z Redy https://andros-reda.pl/ U nich możecie liczyć na wysoką jakość i rozsądne ceny a oprócz znaków można tam zakupić też elementy architektury miejskiej jak stojaki rowerowe, kosze na śmieci, słupki czy tabliczki informacyjne. My się u nich solidnie zaopatrzyliśmy.
Kamilka75
Level 2
Level 2

Postautor: Kamilka75 » 18 cze 2021, 08:36

Znaki to jedno, ale też i ławki parkowe nowoczesne musimy mieć właśnie w mieście i pytanie jest, jak to się w ogóle kupuje? Ktoś z Was ma może ogólne rozeznanie? Bo ja to w sumie nie wiem już, co wybierać i tak dalej. Co prawda mamy to poddać pod komisję i ja sama nie będę wybierała, ale wiadomo, jak jest, muszę mieć jakieś polecenie, albo przynajmniej pomysł. To jak?

Wróć do „NIERUCHOMOŚCI I BUDOWNICTWO”