Mikroklimat

Skarbiec informacji i porad odnośnie obrotu nieruchomościami, architektura, nieruchomości komercyjne, architektura wnętrz, wystrój oraz inspirujące pomysły aranżacji ogrodów, balkonów, tarasów, ciekawe informacje z branży budowlanej, projekty domów.
anaksymander
Forumowicz
Forumowicz

Mikroklimat

Postautor: anaksymander » 08 gru 2020, 14:54

Witam wszystkich użytkowników tego forum bardzo serdecznie! Dzisiaj chciałbym poruszyć zupełnie nowy temat na tym forum. Mam nadzieję, że zaciekawi was, tak samo jak mnie. Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, ale utrzymanie odpowiednich warunków na stanowisku pracy jest bardzo istotne. Dlaczego? Już wszystko wam tłumaczę. Po pierwsze zdrowie pracownika, a po drugie jego bezpieczeństwo. Dlatego szczególnie w przypadku pracy, gdzie jest się narażonym na działanie np. szkodliwych substancji, należy dokonywać odpowiednich pomiarów. No właśnie, do tego potrzebne są przyrządy, tylko gdzie takie znaleźć zapytacie? Ja spotkałem się z ich szerokim wyborem https://www.test-therm.pl/katalog-produktow/mikroklimat na tej stronie internetowej. Znajdują się tam różne mierniki oraz rejestratory mikroklimatu. Jeżeli taka praca was dotyczy, to polecam zerknąć i zapoznać się z dostępnymi przyrządami pomiarowymi. Może akurat znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie i wykonywanej przez siebie pracy.
jakubowski.ramiro
Forumowicz
Forumowicz

Re: Mikroklimat

Postautor: jakubowski.ramiro » 09 gru 2020, 18:46

Bardzo ciekawie to napisałaś!

Wróć do „NIERUCHOMOŚCI I BUDOWNICTWO”