Samochód
-
- Forumowicz
Samochód
Ostatnimi czasy chcieli nam ukraść nasz samochód. Niestety ale mieszkamy w takiej dzielnicy, że to często się dzieje ;( Dlatego to jest moje pytanie co mam kupić do auta byśmy spali spokojniej. Teraz jestem ciągle po stresowana bo się boję że co się stanie z moim samochodem.
-
- Forumowicz
Re: Samochód
To faktycznie problem. Warto by w jakiś system alarmowy zainwestować, pomyśleć o garażu, parkingu strzeżonym. U mnie problemu nie ma, mam dom, garaż, system monitoringu. Jak kupiłem s Porsche Centrum Sopot jakiś czas temu samochód, to zamontowałem dodatkowe zabezpieczenia. Lepiej być przezornym.
-
- Level 2
Re: Samochód
Jeśli chcielibyście na własną rękę zająć się lakierem, to jest świetny sklep internetowy, gdzie kupicie dobre produkty. Ja spróbowałem i się nie zawiodłem, a postawiłem na pastę polerską z tego sklepu: https://e-lakiernik.net/menzerna . Udało mi się usunąć drobne rysy i lakier wygląda świetnie. Moim zdaniem warto tam zajrzeć, bo mają sporo produktów, które warto sprawdzić.