[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead Spotkania koleżeńskie,czy randka? - forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
Zamieszczanie adresów URL i reklam w postach jest możliwe tylko po wykupieniu subskrypcji. Kliknij na:
Zakup reklamy / subskrypcji
REKLAMA / SUBSKRYPCJA
20 adresów URL lub reklam - 25zł
50 adresów URL lub reklam - 40zł
500 adresów URL lub reklam - 90zł
Kwotę za wybrany pakiet należy przelać na konto bankowe, a potwierdzenie wpłaty przesłać emailem podając login lub loginy, na które należy rozdzielić powyższą subskrypcję.
forumdyskusyjne.net
Numer konta: 21 1020 5402 0000 0802 0235 5808
Email: reklama@forumdyskusyjne.net
Telefon kontaktowy: 696 170 317
Temat w sumie aktualny, przecież każdy chodził, chodzi czy będzie chodzić na te tzw "randki" , a w temacie ani jednego posta. Wprawdzie randki są już dawno za mną, ale czasem miło jest powspominać minione czasy. A jak to jest u Was, jak było, a może będzie? Czy jest tak jak w piosence ?: ..Zakochani są wśród nas,zakochani poerwszy raz,tak po prostu bez pamięci zakochani........ Zapraszam do dyskusji,może być i na wesoło.
Ja byłam niedawno na niezapomnianej randce. Było świetnie. Naprawdę, nie pamiętam kiedy ostatni raz tak dobrze się bawiłam i tak dobrze czuła w czyimś towarzystwie. Następne spotkane organizuję ja, chciałabym żeby dla niego był to równie niezapomniany czas. Będę się kierowała wskazówkami, które znalazłam w artykule o niezapomnianej randce na botaak i mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodne z planem.
Na randkę z chłopakiem, z którym teraz jestem, ja zapraszałam - do kina:D potem bilard i spacer w parku. Potem były już codzienne spotykania - teraz mieszkamy razem... co by było gdybym nie zadzwoniła do niego z propozycją tego kina! Dlatego, drogie panie, czasem warto przejąć inicjatywę