komórki macierzyste dzieci pozostają w ciele matki
-
serwerux1
- Level 2

-
ewelina8393
- Level 4

Re: komórki macierzyste dzieci pozostają w ciele matki
A słyszeliście już ogólnie o terapiach komórkami macierzystymi? Bo wydaje mi się, że może to być dość interesujący temat, w którym warto dowiedzieć się więcej. Polecam też przeczytać sobie o tym na stronie tego miejsca - Carolina Medical Center Prowadzą oni badania i decydują się właśnie na takie terapie.
-
Karolina100
- Forumowicz

Miałam problemy z chrząstką stawową i już u wielu lekarzy byłam o pomoc w leczeniu, lecz tylko łagodzili objawy. W Bona Dea polecono mi zabieg komórkami macierzystymi i bardzo mi to pomogło, zabieg trwa krótko i nic nie boli
-
jjusti18
- Level 3

Ja właśnie mam do was pytanie odnośnie krwi z pępowiny- czy ktoś z was planuje ją przechować? Orientujecie jak to wszystko się odbywa- to pobieranie krwi z pępowiny? Ja trafiłam niedawno na komórki macierzyste bank https://bank.diag.pl/ i widzę, że mają teraz jeszcze lepszą ofertę. Tak cały czas zastanawiam się czy z niej nie skorzystać, skoro rzekomo komórki macierzyste z pępowiny pomagają leczyć różne choroby?
-
prezka
- Forumowicz

wow serio ???