Weterynarz dla kota
-
- Forumowicz
Weterynarz dla kota
Jak macie na terenie Wesołej czy gdzieś w okolicy jakiegoś sprawdzonego weterynarza to dajcie namiary. Potrzebuje lekarza dla swojego kota więc jak macie kogoś kto się specjalizuje w takich małych domowych zwierzakach to byłoby super.
-
- Forumowicz
Re: Weterynarz dla kota
W dzisiejszych czasach na wagę złota jest dobra przychodnia weterynaryjna. Białołęka ma bardzo fajny gabinet, ja chodzę często z psem, ale i dla kota się nada
Robią wszystkie badania, także warto 

- triston.roberts
- Forumowicz
Obecnie nie jest tak łatwo znaleźć dobrego weterynarza.
-
- Forumowicz
Możesz skontaktować się z przychodnią www.weterynariawesola.waw.pl. Doświadczeni lekarze tam pracują więc faktycznie można liczyć na to, że oddaje się zwierzaka w ręce dobrego weterynarza. Więc jak szukasz w Warszawie to możesz wybrać się do tej przychodni.
-
- Level 1
Długo szukałam dobrego weterynarza dla swojego kota, ale w końcu udało się. Trafiłam na przychodnię https://wetgliwice.pl/, którą poleciła mi znajoma. Byłem zaskoczony tak szybką diagnozą. Kot wyleczył się bardzo szybko, ale jesteśmy pod stałą kontrolą
-
- Forumowicz
Jak już mowa o innych miastach to dobra lecznica da zwierząt w Szczecinie to W Pałacyku na Jarogniewa. Ja od dawna tam z moimi kotełami chodzę i są dobrze zaopiekowane, także zdecydowanie mogę wam tę placówkę doradzić. Mają tam super weterynarzy i na miejscu robią wszelkie badania, mają też szpitalik w razie gdyby zwierzę musiało poddać się leczeniu stacjonarnemu.
-
- Forumowicz
jeśli chodzi o Kraków to na pewno warto się wybrać do czynnej całodobowo kliniki Arka na ulicy Chłopskiej 2A. Ja leczę tu nasze zwierzaki ( w tym kota) już od dłuższego czasu. Zatrudniają świetnych specjalistów z ogromną wiedzą i doświadczeniem oraz cudownym podejściem do zwierząt.
-
- Forumowicz
Bardzo dobry gabinet weterynaryjny w Ożarowie Mazowieckim znajduje się przy ulicy Strażackiej 1b. Od dawna tam chodzę z moimi zwierzakami i jestem bardzo zadowolony z opieki weterynaryjnej, moje koty to już staruszki a dzięki weterynarzom ze Strażackiej są w dobrej formie.
-
- Level 2
Właśnie nie mam nikogo, a na pewno by się przydał. A skoro o tym mowa, to może poradzicie mi, czy firma Sallivet to dobry dostawca suplementów diety dla zwierzątek? Właśnie wpadłam na to, że czas jest im coś ogólnie kupić i nie wiem, czy od nich wszystko będzie w porządku. Na pewno będzie to dla mnie mile widziane, może coś poradzicie?
-
- Level 2
Przyznam szczerze, że mój kot miał problemy z robakami, więc odwiedziłam tę klinikę https://wetiwona.pl/ i muszę przyznać, że pani doktor bardzo szybko i sprawnie poradziła sobie z problemem. Dostaliśmy tabletki, a kot był jak nowo narodzony, bodajże po trzech dniach. Moim zdaniem, warto zaufać temu gabinetowi. Polecam!