opinie o agencji Dolce Vita
-
- Level 2
opinie o agencji Dolce Vita
Hej wszystkim! Czy ktoś z Was współpracował lub współpracuje obecnie z agencją Dolce Vita? Planuje wyjazd za granicę do pracy, wybrałam Niemcy. Czytałam, ze oni szukają ludzi do pracy w charakterze opiekunek osób starszych. Mam odpowiednie kwalifikacje a do tego znam język obcy. Jeśli macie jakieś doświadczenia z tą firmą proszę o opinie 

-
- Level 1
Re: opinie o agencji Dolce Vita
Tak, ja kiedyś dla nich pracowałam. Teraz sytuacja rodzinna zmusiła mnie do pozostania w kraju przez dłuższy czas ale nie wykluczam, że w przyszłości jeszcze wrócę do tej pracy. Ogólnie agencja jest porządna i uczciwa, można im zaufać.
-
- Level 2
też mam pozytywne zdanie na temat tej agencji. Sama pracuje dla nich już od 2 lat. Oferują bardzo korzystne warunki współpracy, wysokie zarobki, premie. Jak masz kwalifikacje to zdecydowanie aplikuj, z tego co wiem to szukają teraz pracowników 

-
- Level 2
dzięki dziewczyny za informacje i odpowiedzi
dusia a jak wygląda dojazd na miejsce pracy ? musze sobie organizować prywatny transport czy firma się tym zajmuje ?

-
- Level 2
-
- Level 2
dzięki dusia, to wszystko brzmi rzeczywiście bardzo dobrze
już do nich dzwoniłam i jesteśmy umówieni na spotkanie w biurze
na pewno odezwe się jak uda się coś ustalić 

-
- Level 2
tak koniecznie daj znać jak poszło i czy udało się podpisać umowę i zacząć prace
ja trzymam kciuki, jestem pewna, ze wszystko ułoży się po Twojej mysli.