Otwarcie własnego gabinetu kosmetycznego

Zdrowie i Uroda Forum: forum medyczne: zdrowie, choroby, uroda, lekarze, leki. Porady lekarskie, zdrowie, choroby, uroda, piękno.
Kasiaaa
Level 1
Level 1

Re: Otwarcie własnego gabinetu kosmetycznego

Postautor: Kasiaaa » 25 cze 2020, 05:51

Świetny pomysł! Podoba mi się taki zestaw. :D Ja na razie do mojego gabinetu zamówiłam sterylizator powietrza ze sklepu https://medikapoland.pl/pl/ gdzie mieli naprawdę fajną cenę i bardzo szybkę dostawę. :D Poza tym zastanawiam się też nad innymi urządzenia kosmetycznymi z tego sklepu. :)
barbab
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: barbab » 02 lis 2020, 16:20

Pewnie wiele osób zastanawia się nad autoklaw co to , prawda ? Autoklawy stosowane są w szerokim zakresie przedsiębiorstw. Są to głównie różnego rodzaju gabinety usługowe: dentystyczne i lekarskie, kosmetyczne, odnowy biologicznej, gdzie autoklawy służą do sterylizacji narzędzi metalowych.
vboyer
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: vboyer » 03 lis 2020, 09:39

Wyposażenie gabinetu jest całkiem drogie.
domenico.jacobs
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: domenico.jacobs » 03 lis 2020, 18:08

Czy trzeba mieć jakieś specjalne pozwolenia, by otworzyć taki gabinet?
Adelajda
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: Adelajda » 05 lis 2020, 16:14

Prowadząc własny gabinet,trzeba zwracać uwagę na czystość i co najważniejsze w obecnych czasach na dezynfekcje nie tylko powierzchni, ale też całych pomieszczeń.Dobrym środkiem do tego jest EpidAir https://epidair.com/ który wszystkim bardzo ułatwi codzienną pracę.Jest to produkt innowacyjny,skutecznie usuwa grzyby,bakterie i wirusy,ma poręczne i łatwe w użyciu opakowanie.Jest dostępny w 3 wariantach zapachowych,co sprawia,że po dezynfekcji w pomieszczeniu unosi się delikatny,przyjemny zapach zielonej herbaty,bawełny lub cytrusów.

Wróć do „Zdrowie i Uroda”