[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead Czy wiesz co jesz? - Strona 10 - forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
Zamieszczanie adresów URL i reklam w postach jest możliwe tylko po wykupieniu subskrypcji. Kliknij na:
Zakup reklamy / subskrypcji
REKLAMA / SUBSKRYPCJA
20 adresów URL lub reklam - 25zł
50 adresów URL lub reklam - 40zł
500 adresów URL lub reklam - 90zł
Kwotę za wybrany pakiet należy przelać na konto bankowe, a potwierdzenie wpłaty przesłać emailem podając login lub loginy, na które należy rozdzielić powyższą subskrypcję.
forumdyskusyjne.net
Numer konta: 21 1020 5402 0000 0802 0235 5808
Email: reklama@forumdyskusyjne.net
Telefon kontaktowy: 696 170 317
Na dietetyce się całkiem nieźle znam (fascynuje mnie to po prostu), latam po fit-grupkach na fb, czytam arty na Fitlinepolska, dietetyków na instagramie śledzę i generalnie mogę powiedzieć, że wiem co jem i nie przejmuję się tym. Dobrze się czuję, świetnie wyglądam, więcej mi nie trzeba, zawracanie głowy.
Brutalna prawda jest taka że po pierwsze nie wiemy co jemy, bo gdybyśmy tak dokładnie wiedzieli, to byśmy nic nie jedli. Inna sprawa, ze miałam ostatnio okazję byc u kuzynki w Chorzowie i oni mają na 3 maja taką piekanię, że tak napisze dbającą o recepturę i tradycję i tak dobrego chleba jak tam, to już dawno nie jadłam. Niestety... odległośc pomiędzy nami taka, ze nie mam możliwości cieszyć się nim częściej.
Staram się jeść jak najbardziej zdrowo. Nie stawiam na ilość ale na jakość. Wolę zjeść 3 ekologiczne jabłka niż 2kg marketowych Natomiast pieczywo zawsze kupuję w sprawdzonych piekarniach (np. Cymes w Olsztynie), nigdy w marketach.